Miért nem jönnek be a barna szemű lányok?
Figyelt kérdés
elvétve akad 2-3 olyan ismerősöm, aki kivétel, mert annyira szép arcuk van, de alapjáraton a kék, zöld, szürke szemű lányok fognak meg...csak azokat tudnám elképzelni barátnőnek :(2013. jún. 10. 20:30
2/5 anonim válasza:
mert ilyen az ízlésed... nem értem, hogy milyen választ vársz erre, mikor egyértelmű. de amúgy az elég gáz, hogyha valakit csak azért ejtesz mert barna a szeme :D elég felszínes egy dolog.
3/5 anonim válasza:
Mert még nem találkoztál velem ;3
Viccet félretéve, én is barna szemű vagyok, de nekem is a kék/zöld szemű lányok "tetszenek", őket találom szépnek és rájuk irigykedek. De érdekes paradoxon, hogy mindenki szerint különleges szemem van, ami megfogja az embert:) Nem igazán értem, de ők tudják:D
Még a végén mégiscsak találsz majd olyan csajt, akinek barna a szeme, sose tudhatod. :DD
4/5 anonim válasza:
Nekem is jobban tetszenek a világos szeműek, de azért nem lehet ejteni valakit, mert neki nem olyan! :D
Szerintem egy barna szemű is lehet szép..
5/5 anonim válasza:
en 28eves lany vagyok es nekem is mindig csak a kek,szurke,zold szemu pasik jottek be.SOHA nemvolt barna szemu baratom.ez az izles dolga.meg hat nemkell neked sem barna szemuvel osszejonnod,szerintem vannak a nembarna szemuek is elegen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!