Csinos vagyok, vagy ez már ducinak számit?
2013. jún. 8. 20:25
11/22 anonim válasza:
amorf vagy és nem a jó értelemben. heti egy óra nem torna. heti 5-6 óra már alakul.
12/22 anonim válasza:
Olyan messze állsz a ducitól, mint Makó Jeruzsálemtől. Nincs rossz alakod, de én nem mondanám, hogy csinos vagy.
13/22 anonim válasza:
A mostani alakod majdnem jó... picit sportosabb, és tökéletes 10-es nálam... így 8,5! :)
Amúgy most kb. normális alakod van... a duci rohadtul nem ez! Amit te linkeltél az pedig nagyon vékony, csontos, nem tetszik! Nem is állna jól a csípődhöz, ahhoz a mostani alakod a majdnem jó! :)
14/22 anonim válasza:
Nekem tetszik az alakod, az első képen számomra tökéletes, a másodikon a popsira dolgozzál picit, de jó lesz az, a combod nem vastag.
A kép ami számodra ideális (asszem Olsen van rajta), na az már nagyon vékony, annál nekem a mostani alakod jobban bejön.
16/22 anonim válasza:
Ilyen sose leszel mert más az alkatod de nem vagy duci csak tul körtés. Vaskos comb laza zsiros fenék arányaiban többi rézed meg sovány
19/22 anonim válasza:
csini vagy,csak kerüld azt az alsót mert nem néz ki jól+mivel szűk,úgy látszik mintha hájas lennél oldalt,pedig valójában nem is:S (nekem is van ilyenem)
20/22 anonim válasza:
Sovány vagy. (Na jó csak egy picit, de attól még sovány.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!