Sötét szemöldökömet lehet világos barnára festeni? (és 1éb ezzel kapcsolatos kérdések lent)
Figyelt kérdés
eredetileg sötétbarna-fekete a szemöldököm.
a hgajam most lesz sötét szőkére festve és nyilván ehhez nem fog illeni a sötét szemöldök..
szóval be lehet ugy festetni a szemöldököm, hogy a bőrömet ne fessék be csaka szőr legyen világos barna?
és minden kozmetikus csinál szemöldök festést? kb mennyibe kerül és milyen időközönként kell?
2009. okt. 8. 21:29
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én is így voltam, csak nekem platinaszőke a hajam. Nagyon vékonyra szedtem ki és barna szemceruzával satírozom. Ezzel sokat javítottam rajta. De elvileg kozmetikussal tényleg be lehet festetni, ahogyan az előző kedves válaszoló is írta.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!