Mit szólnátok, ha a lányotok mindig parfümöket venne magának?
Hát megkérdezném, miért teszi, mit akar ezzel pótolni az életében, és nincs-e esetleg olyan nagyobb dolog, amire gyűjtene.
De igazából nem egy beteges dolog, ártani nem árt vele senkinek, úgyhogy nagyon nem firtatnám. :D
Én egy időben folyton körömlakkokat vettem, olcsó, feldobta a hangulatom ha bánatos voltam, ha valami sikerült, akkor jutalmul. :D Mostanában már besokalltam, nem költök rá. Majd megunja szerintem ő is. :)
Hát én nem örülnék neki. Ez elég felesleges pénzkidobás. Megértetném vele, vagy ha ez nem megy akkor kevesebb pénzt kapna, akár semennyit csak pl ebédre pénzt.
Amúgy meg az avonos parfümök szerintem elég gyengék, erre költeni ennyi pénzt, nem is értem. Lehet hogy olyat alkudoznék vele, hogy majd ha ezek elfogytak akkor kap pl Dm-es vagy mülleres parfümöt, és egyszerre max 2 lehet neki.
22L
Velem is ez van mindig veszek az oriflameből sminket.
A másik meg a melltartómániám van 20 kell meg háromszor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!