Hogy legyek cuki?
13/L Nekem amúgy az cuki aki:
-Belsőleg:Kedves mindenkivel,optimista,jó lelkű
-Kűlsőleg: Mondjuk nagy szemeik vannak,masnik...De mit tegyek,hogy én ilyen legyek (külsőleg)?
"Mondjuk nagy szemeik vannak,masnik"
vegyél fel masnikat és legyen nagy szemed!?
...na erre nem is gondoltál fogadok!
Szerintem aki belsőleg aranyos, annak kihat a külsejére is.
Ne hordj túl kivágott dolgokat, az egyszerűség legyen a középpontban. Ha szereted a színeket, akkor nyugodtan hordj színes kiegészítőket és ruhákat, de a jó ízlés határain belül. (Pl. az ilyen zöld-lila-narancssárga kombinációtól szerintem mindenkinek égnek áll a haja és az emberek 2/3a büntetné :D) Természetes kinézet, fiatal vagy, smink nélkül is megy.
Szerintem ha valakinek nincsenek nagy szemei alapból, az ne düllessze ki, az idétlen :D ha alapból nem masnis meg nem szereti őket, akkor ne hordja őket, ha mély a hangja, ne beszéljen egérhangon. Ha csak azért vennél fel valamit vagy tennél meg, hogy aranyos legyél, akkor ne csináld. Akkor nem belülről jön, erőltetett.
Ha mosolygós vagy, kedves, természetes a külsőd, nem öltözöl úgy, mint az útszéliek, akkor máris aranyos vagy :)
Az aranyos tényleg jobban hangzik^^
1. Hogy legyen nagy szemem?:D Ha nagyobb leszek szeretnék kontaklencsét:)De most ezt hagyjuk^^
Köszi a válaszokat de még írhattok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!