Próbafülkébe lehet hogy látta valaki kamerán keresztül hogy d. unk a párommAl? Igaz hogy belátnak oda a kamerák?
Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 00:24
1/12 anonim válasza:
a nyilvanos etyepetye egy sims eleteben sokat jelent.
3/12 anonim válasza:
pedig az sims:D
amúgy nagyon ajánlom nekik hogy ne legyenek bekamerázva a próbafülék mert fejbe rúgom őket-.-
4/12 anonim válasza:
Valószínűleg igen. Egyébként egy kellően prosztó, igénytelen és proli dolog. Gratula.
5/12 anonim válasza:
a sims maga a játék, angol cím, többesszám, azt jelenti, simek. a kis figurák simek, egy kis figura sim.
6/12 anonim válasza:
Elméletileg csak annyira láthat be kamera, amennyire az emberek is belátnak. Tehát ráirányítják az ajtókra, függönyökre a kamerát, hogy lássák ki megy be és jön ki, de belül nem lehet. De vannak olyan helyek, ahol a lábad és a fejed látszik alul és felül, azt fel lehet kamerával is venni.
7/12 anonim válasza:
Persze lehet, hogy simán megszegik az előírást.
8/12 A kérdező kommentje:
Én ezt hallottam hogy benéznek kamerával mert be tud latni csak ezt nem tudtam.egyik ismim mondta hogy mivelnsok a hiany azert persze ez nem publikus se igy tudjak kit kell elkapni. Viszont az a baj hogy igy a szexet is láthatjak.. És ez így gáz.
2013. jún. 4. 09:56
9/12 A kérdező kommentje:
Mármint hogy megvan felvéttelen lehet hqzaviszi aztan évek multan előveszi mikor már nem dolgozik ott és akkor youtube stb...
2013. jún. 4. 09:57
10/12 anonim válasza:
Miért kell kefélni ruhaüzlet öltözőjében? Menjetek el egy erdőbe vagy rétre, ott szabadban vagytok, mégis kisebb az esélye, hogy rajtakapnak és lefilmeznek. Max a vadászok lőnek ki, ha hangoskodtok. Amúgy a "káma szútra" olvasása helyett ajánlom a nyelvtankönyveket, mert botrányosan sz@r a helyesírásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!