Csajok, nektek ez bejön?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy nektek ez az alkat bejön ? Ez én vagyok,azért edzettem hogy nézzek ki vhogy :D ... bejön-e ?(15/f ... kort is írjatok,köszi :D )
2013. máj. 31. 16:00
2/11 anonim válasza:
Minden lánynak bejön, ha egy srác ad magára és tesz a testéért, csak ne legyen hozzá akkora arcod, mint a víziló valaga.
3/11 A kérdező kommentje:
nincs :D ..nem szeretek nagyképűsködni,én az érzékibb fajta vagyok (ha kifejezhetem magam eféleképpen :D )
2013. máj. 31. 16:07
4/11 Dollersz válasza:
Persze, hogy bejön, szerintem minden lánynak tetszik, ha egy fiú sportol :)
6/11 anonim válasza:
Nekem ez már sok. Persze az arc és a személyiség sokat változtathat a dolgon, de alapvetően túl izmos. Ettől függetlenül grat a kitartásodhoz!
8/11 anonim válasza:
nekem nem jön be,pedig szeretem az izmos pasikat sőt csak azok voltak, de nekem olyan furcsa
9/11 anonim válasza:
Csatlakozom a #6-hoz, ez már nekem is sok. :)
18/L
10/11 anonim válasza:
Ez már nekem is sok, nem jön be.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!