Hízzak vagy sem? (23L)
Figyelt kérdés
Nem igazán vannak domborulataim, csúnya szóval élve "gebe" vagyok. Talán ha híznék valamennyit a helyzet elfogadhatóbb lenne. Szerintetek?
2013. máj. 30. 20:04
11/35 anonim válasza:
Pár kiló jól jönne de egyetértek az elsővel. Mellre nem tudsz hízni...
12/35 anonim válasza:
Szerintem tökéletes vagy és ha nem éhezteted magad azért, hogy így nézz ki akkor maradhat így:)
14/35 anonim válasza:
Szerintem szép vagy így!
Igaz, melltartót hordhatnál kicsit előnyösebbet is... :)
15/35 anonim válasza:
Nem kell mellre híznia mert szeritnem igy is jó.
Ha hizni kellene akkor mindenhova, hogy arányos legyen. De én kis mell párti vagyok ugyhogy nem tudok objektiv maradni...
16/35 anonim válasza:
Csinos vagy, a vékonyságod ellenére nagyon nőies a formád.
Egyél annyit, amennyi jól esik, ha hízol, akkor hízol, ha nem, akkor nem. :) A szervezeted eldönti.
18/35 anonim válasza:
Milyen szöveg ez, hogy mellre nem lehet hízni???
A mell zsírszövet, ha valaki hízik, kitelnek a mellei is, ugyanígy, ha valaki fogy, akkor fogy a melleiből is, ez saját tapasztalat!
19/35 anonim válasza:
Szerintem itt sokan beletennék az élesztőt a lisztbe, de ahogy gondolod.
20/35 anonim válasza:
valószínűleg push up-os a melltartód, tehát az alkatodhoz szerintem nagyon helyes pici társul. így arányos vagy. bár 23 évesnek biztos nem mondtalak volna a kép alapján, max 17nek :-) szóval nem lenne érdemes direkt híznod, mert az sajnos sose az általad kiválasztott helyre fog menni. és így is kimondottan csinos vagy! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!