Magassarkú-gondok?

Figyelt kérdés

[link]

ehhez a cipőhöz szerintetek vehetek fel fekete zoknit (fekete nadrággal, persze)?

Zoknival próbáltam a boltban, úgy jó volt, viszont anélkül meg egy ujjnyi rés van a cipő sarka és az én sarkam között.:S

Hiába tömtem ki mindennel, "kinyírtam" a kislábujjam.. és ugyanannyi rés marad egy idő tán.:S

köszi a válaszokat.

2013. máj. 30. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem zoknival ízléstelen, legközelebb harisnyával próbáld meg és azután vedd meg... Így nem sok mindent tudsz vele kezdeni. :/
2013. máj. 30. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen időben tökéletes a zokni, főleg hogy úgy néz ki, mint egy vastag harisnya, ha fekete nadrággal veszed fel. (persze hosszúval)
2013. máj. 30. 16:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Tegyél a sarkába ilyen sarokvédőt. Ezzel csökkented a rést. Cipőboltokban is lehet kapni többfélét.

[link]

2013. máj. 30. 16:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha megvan a blokk akkor vidd vissza, szerintem a zokni ízléstelen nyitott cipőhöz. Az meg megint más kérdés,hogy esős időben ilyet eszembe sem jut felvenni, ha csak nem kocsival visznek/hoznak.
2013. máj. 30. 20:16
 5/5 anonim válasza:
Ne tedd. Magassarkú zoknival soha. Ha még nem hordtad blokkal kicserélik általában 3-4 hétig.
2013. máj. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!