Szerintetek szép?

Figyelt kérdés

Barátnőm egyszerűen nem látja magán, hogy szép... csak azzal van elfoglalva, hogy van rajta X kiló felesleg, és, hogy milyen csúnya...

nincsen semmi önbizalma sem... jó, én se mondom, hogy miss world, de szerintem szép...

vélemény?

[link]

[link]

2013. máj. 29. 19:51
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

lány barátnőm :) én is lány vagyok :)

szerintem is szebb, mint a mai átlagos csajok, de nem hiszi el... sőt azt se, hogy szép... :( azért zavar, mert ez miatt nem jön el velünk sehova, be van fordulva, nem lehet kiimádkozni a lakásból...

2013. máj. 30. 08:03
 12/20 anonim ***** válasza:

4. vagyok:

Szerintem ha más lenne a szemöldöke, akkor egy tök szép, átlagos csaj lenne. Szerintem simán eljárhatna veletek császkálni, így ahogy most van.

2013. máj. 30. 10:49
 13/20 anonim ***** válasza:

"ez miatt nem jön el velünk sehova, be van fordulva, nem lehet kiimádkozni a lakásból..."

Hány pasi utasította eddig vissza?

2013. máj. 30. 10:54
 14/20 anonim ***** válasza:
hát nem csúnya, az bisztos. :)
2013. máj. 30. 11:04
 15/20 A kérdező kommentje:

ez az, hogy a pasik meg szednék fel minden "sarkon", csak ő nem látja be, hogy nem csak szórakozni akarnak vele...

mert van rajta, tény és való, egy 10-15kg, de szerintem akkor is szép, még egy kis plusz jól is állna neki...

2013. máj. 30. 11:57
 16/20 anonim ***** válasza:

:D Azért néha megnézném, milyen emberek ülnek a gép előtt. :D És kik csúnyáznak le másokat...

Egyáltalán nem csúnya a barátnőd. Persze azt se mondhatjuk, hogy úgy néz ki, mint a mostani "szépségek". De nem kéne önbizalom hiányosnak lennie... Több pasinak lehetne az álomnője...

2013. máj. 30. 12:32
 17/20 anonim ***** válasza:

De miért alakult ki nála ez a dolog?Még a ronda nőknek is van pasijuk,akkor neki miért ne jutna?Biztos korábban érte valamilyen sérelem(vagy sérelmek) ezért alakult ki ez nála

Ha meg a feleslegével van elfoglalva akkor fogyjon le

2013. máj. 30. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
és hogy látszik ezen a képen a felesleg? egész alakos képen látni lehetne így csak a fejéről nem lehet véleményt mondani.
2013. máj. 30. 17:17
 19/20 anonim ***** válasza:
átlagos vagy, skizofrén barátnőm.
2013. máj. 31. 20:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem rossz... 6,5/10
2013. jún. 1. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!