Szerintetek szép?

Figyelt kérdés

Barátnőm egyszerűen nem látja magán, hogy szép... csak azzal van elfoglalva, hogy van rajta X kiló felesleg, és, hogy milyen csúnya...

nincsen semmi önbizalma sem... jó, én se mondom, hogy miss world, de szerintem szép...

vélemény?

[link]

[link]

2013. máj. 29. 19:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Félelmetes hogy a média mennyire elcseszi ezt a szerencsétlen társadalmat.Mindenki a külseje miatt aggódik,különben esélye sincs párt találni,persze a belső értékek semmit sem számítanak

Na de visszatérve a kérdésre,nekem tetszik a csaj.Sürgősen kapcsolja ki a TV-t és ne is internetezzen egy jó darabig,nagyon rossz hatással van rá

AZ a baj hogy a médiában ezeket az idióta műnőket nyomatják és sok csaj nem tartja magát szépnek csak azért mert nincsen rajtuk 1000 kg-os smink stb

Nagyon gáz és elszomorító hogy milyen világot élünk manapság...

A férfiak sincsenek jobb helyzetben egy cseppet sem sőt,ha valaki nem helyes vagy nincs felszelézve a haja az már kötheti is fel magát

2013. máj. 29. 19:55
 2/20 anonim ***** válasza:

Szerintem átlagos, nem kifejezetten szép.

Semmi kisugárzása... Észre sem venném.

De miért baj az?

És ha ennyire zavarja, akkor miért nem változtat magán?

2013. máj. 29. 20:11
 3/20 A kérdező kommentje:
na, pedig kisugárzása az van bőven, csak nem veszi észre... :(
2013. máj. 29. 20:32
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szépen van szedve a szemöldöke. Túl vékony, meg az íve sem jó.
2013. máj. 29. 21:14
 5/20 A kérdező kommentje:
ez most kifogás volt? vagy minek értelmezzem?
2013. máj. 29. 21:23
 6/20 anonim ***** válasza:
hát közel sem csúnya, nem mondom hogy nagyon szép, de azért nem kéne önbizalom hiányosnak lennie. csak olyan átlagos..:/
2013. máj. 29. 21:51
 7/20 anonim ***** válasza:
Ja, hát szépnek nem mondanám, de nem is csúnya. Olyan átlagos. Viszont én részemről nem jönnék össze vele.
2013. máj. 29. 22:08
 8/20 anonim ***** válasza:
csúnya :s
2013. máj. 29. 22:25
 9/20 anonim ***** válasza:
nem igazán szép.
2013. máj. 30. 00:02
 10/20 anonim ***** válasza:

Csúnya? :O Sokkal szebb,mint a mai tipikus csajok..

Gyönyörű szemei vannak, szép a haja, és bájos. Nem tudom,miért találjátok csúnyának. Pedig én elég kritikus vagyok..

Kedves kérdező..a lényeg az, hogy neked ő a legjobb. :) Ezt kell vele megértetni. Más véleménye nem számít. :)

2013. máj. 30. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!