Szerintetek szép?
Barátnőm egyszerűen nem látja magán, hogy szép... csak azzal van elfoglalva, hogy van rajta X kiló felesleg, és, hogy milyen csúnya...
nincsen semmi önbizalma sem... jó, én se mondom, hogy miss world, de szerintem szép...
vélemény?
Félelmetes hogy a média mennyire elcseszi ezt a szerencsétlen társadalmat.Mindenki a külseje miatt aggódik,különben esélye sincs párt találni,persze a belső értékek semmit sem számítanak
Na de visszatérve a kérdésre,nekem tetszik a csaj.Sürgősen kapcsolja ki a TV-t és ne is internetezzen egy jó darabig,nagyon rossz hatással van rá
AZ a baj hogy a médiában ezeket az idióta műnőket nyomatják és sok csaj nem tartja magát szépnek csak azért mert nincsen rajtuk 1000 kg-os smink stb
Nagyon gáz és elszomorító hogy milyen világot élünk manapság...
A férfiak sincsenek jobb helyzetben egy cseppet sem sőt,ha valaki nem helyes vagy nincs felszelézve a haja az már kötheti is fel magát
Szerintem átlagos, nem kifejezetten szép.
Semmi kisugárzása... Észre sem venném.
De miért baj az?
És ha ennyire zavarja, akkor miért nem változtat magán?
Csúnya? :O Sokkal szebb,mint a mai tipikus csajok..
Gyönyörű szemei vannak, szép a haja, és bájos. Nem tudom,miért találjátok csúnyának. Pedig én elég kritikus vagyok..
Kedves kérdező..a lényeg az, hogy neked ő a legjobb. :) Ezt kell vele megértetni. Más véleménye nem számít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!