11/21 anonim válasza:
Neked sincs túl sok eszed ha ezt elhitted h emiatt...
13/21 anonim válasza:
Nem mondanálak vékonynak, de husinak sem. Alapból erősebb csontozatú lehetsz, szélesebb térd, boka, de ezzel semmi probléma nincs, nem lehet minden lány olyan, mint egy madárka.
14/21 anonim válasza:
Teljesen jól nézel ki. Ritka egy idióta lehet, aki azért dobott, mert husi vagy. Mondjuk úgy általában, ha ilyen miatt dob, akkor talán nem is baj, hogy megtette :)
15/21 anonim válasza:
A pofám leszakad!Remélem hogy a volt pasidnak ez csak egy hülye kifogás volt.Én örülnék mint majom a farkának ha ilyen csinos barátnőm lenne!Nem értem ezeket az idióta trógereket.Ők bármilyen nőt megkaphatnak és mégis válogatnak/megcsalják őket stb,más meg a fél karját oda adná egy ilyen nőért...Nagyon retardált világban élünk
17/21 anonim válasza:
Szerintem pont jó. Se husi,se vékony.
19/21 anonim válasza:
nem, ez gyönyörű alaknak számít;)
20/21 anonim válasza:
teljesen jó alakod van, aki dobott, az egy marha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!