Szép ha egy 19 éves lány tetovált?
Figyelt kérdés
Taszító számotokra ha egy lányon tetoválás van? Vagy attól is függ milyen? Nektek mi fér bele milyen az ami még elmegy/szép és mi az ami taszító?2009. okt. 5. 18:50
1/9 anonim válasza:
Nekem van tetoválásom. (nem is egy) Viszont én nagyon szeretem őket. Számomra nem taszító. Mondjuk nekem elég picik, szóval nem egy teli hátas tetoválásom van, de ez se zavarna :)
19/L
2/9 anonim válasza:
egy ismerősömnek az egész hátán van, hozzá meg cicababa..kicsit fura...de azért voltak pasijai...:S
3/9 anonim válasza:
Engem mint fiút eléggé taszít, főleg a mindig látható helyeken, csípőn, bokán 1-1 kisebb elmegy, de egy egész kart beborító tetkós csajról megvan a véleményem:D
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem szép. Ami csípőn hátul / lapockán / mellen / bokán van, tucat és egy csajon közönséges. Le lehet pontozni, ez a véleményem. Főleg azok a nonfiguratív minták a derékon...Nekem nem tetszik.
6/9 A kérdező kommentje:
Igazából én is a bokám fölé szeretnék egyet de egyedileg tervezett nem sablon lenne. Szóval nem tucat. De nem tudom h akarom e életem végéig hordani és azért fontos h mit gondolnak rólam mások is mert ha ezért rekesztenek ki egy társaságból vagy az utcán megbámulnak és előítéletekkel vannak velem szemeben akkor már nem tudom megéri e. Ráadásul lehet h valaha olyan társaságban járok ahol ez nem jön ki túl jól. Meg a munkám ami lesz lehet h ahol dolgozom majd ott sem nézik jó szemmel(gépészmérnök hallgató vagyok)és ilyen szemmel is szeretném ha válaszolnátok. Köszönök minden választ és minden ez utáni választ
2009. okt. 5. 22:30
7/9 anonim válasza:
Hát ha nyáron gépészmérnökként szoknyában jársz, akkor rossz.
Lehet hogy prezentációt is kell tartanod.
Komoly munkában nem nézik jó szemmel, bár lehet hogy ellehet rejteni, attól függ mekkora. ha 1 cm akkor igen...
Komoly munkáknál az etikett ,,nagyon elő van írva".
Még az ékszerekre is figyelni kell( egyes nézetek szerint max 5 db) de tény h kevés...szolid.
8/9 anonim válasza:
orvosira járok, 1 éve csináltattam egy 8cm-es tetkót a lapockámra. meglehetősen egyedi mintát választottam, semmi nonfig vagy valami divat akármi és főleg nem hirtelen felindulásból csináltattam. eddig a többségnek tetszett, bár a lapockámon alig látszik, szinte csak nyáron pántos felsőben. és tervezek még a hátamra, na nem olyat, ami az egészet betölti. szerintem egy tetoválás nagyon szép tud lenni, de pl a derékon lévő nagy nonfig mintákat közönségesnek találom, sőt, nekem vállon sem tetszik. nem hiszem, hogy egy kapcsolat egy sráccal ezen múlna. szerintem csak az a fontos, hogy takarható legyen, mikor nem akarod, hogy lássák, pl egy állásinterjún. az a fontos, hogy a személyiséged legyen benne. 19/L
9/9 A kérdező kommentje:
Nem 1cm-s lenne hanem kb 15.
2009. okt. 6. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!