Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép ha egy 19 éves lány...

Szép ha egy 19 éves lány tetovált?

Figyelt kérdés
Taszító számotokra ha egy lányon tetoválás van? Vagy attól is függ milyen? Nektek mi fér bele milyen az ami még elmegy/szép és mi az ami taszító?
2009. okt. 5. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van tetoválásom. (nem is egy) Viszont én nagyon szeretem őket. Számomra nem taszító. Mondjuk nekem elég picik, szóval nem egy teli hátas tetoválásom van, de ez se zavarna :)

19/L

2009. okt. 5. 18:53
 2/9 anonim ***** válasza:
egy ismerősömnek az egész hátán van, hozzá meg cicababa..kicsit fura...de azért voltak pasijai...:S
2009. okt. 5. 19:24
 3/9 anonim válasza:
58%
Engem mint fiút eléggé taszít, főleg a mindig látható helyeken, csípőn, bokán 1-1 kisebb elmegy, de egy egész kart beborító tetkós csajról megvan a véleményem:D
2009. okt. 5. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nem szép. Ami csípőn hátul / lapockán / mellen / bokán van, tucat és egy csajon közönséges. Le lehet pontozni, ez a véleményem. Főleg azok a nonfiguratív minták a derékon...Nekem nem tetszik.
2009. okt. 5. 20:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak a Dzsonszínek áll jól!
2009. okt. 5. 21:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Igazából én is a bokám fölé szeretnék egyet de egyedileg tervezett nem sablon lenne. Szóval nem tucat. De nem tudom h akarom e életem végéig hordani és azért fontos h mit gondolnak rólam mások is mert ha ezért rekesztenek ki egy társaságból vagy az utcán megbámulnak és előítéletekkel vannak velem szemeben akkor már nem tudom megéri e. Ráadásul lehet h valaha olyan társaságban járok ahol ez nem jön ki túl jól. Meg a munkám ami lesz lehet h ahol dolgozom majd ott sem nézik jó szemmel(gépészmérnök hallgató vagyok)és ilyen szemmel is szeretném ha válaszolnátok. Köszönök minden választ és minden ez utáni választ
2009. okt. 5. 22:30
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ha nyáron gépészmérnökként szoknyában jársz, akkor rossz.

Lehet hogy prezentációt is kell tartanod.

Komoly munkában nem nézik jó szemmel, bár lehet hogy ellehet rejteni, attól függ mekkora. ha 1 cm akkor igen...

Komoly munkáknál az etikett ,,nagyon elő van írva".

Még az ékszerekre is figyelni kell( egyes nézetek szerint max 5 db) de tény h kevés...szolid.

2009. okt. 5. 23:59
 8/9 anonim ***** válasza:
orvosira járok, 1 éve csináltattam egy 8cm-es tetkót a lapockámra. meglehetősen egyedi mintát választottam, semmi nonfig vagy valami divat akármi és főleg nem hirtelen felindulásból csináltattam. eddig a többségnek tetszett, bár a lapockámon alig látszik, szinte csak nyáron pántos felsőben. és tervezek még a hátamra, na nem olyat, ami az egészet betölti. szerintem egy tetoválás nagyon szép tud lenni, de pl a derékon lévő nagy nonfig mintákat közönségesnek találom, sőt, nekem vállon sem tetszik. nem hiszem, hogy egy kapcsolat egy sráccal ezen múlna. szerintem csak az a fontos, hogy takarható legyen, mikor nem akarod, hogy lássák, pl egy állásinterjún. az a fontos, hogy a személyiséged legyen benne. 19/L
2009. okt. 6. 12:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem 1cm-s lenne hanem kb 15.
2009. okt. 6. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!