Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek most szép vagyok...

Szerintetek most szép vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
Több ember meg dícsért ,hogy milyen szép vagyok kiskoromba meg állitottak és azt mondták olyan szép vagyok mint egy festmény Testvéremnek a Spanyol "barinője" is spanyolol elmondta ,hogy milyen szép vagyok meg minden.Az iskolába meg mindenki a hátam mögött azt mondja ,hogy csúnya vagyok.A fiúk tánc órán szinte sose választanak. Ezt most miért van ja a barátnőm is mondta ,hogy én szép vagyok meg ha nagy leszek akkor igazán gyönyörű leszek.Ezt most miért van?Meg a lányok néha azt mondják ,hogy én a fiúkhoz tartozok inkább. Most szép vagyok vagy nem? (11 lány) (kér ne bántsatok így is nagyon rosszul esett amit eddig mondtak a rosszat akaró emberek) : [link] [link] [link]
2013. máj. 27. 18:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
szerintem is szép vagy, bár még csak 11 vagy, és majd még később sokat fogsz nőisedni. a fiúk meg szerintem 3 okból nem válaszhatnak, bár az egyik szerintem valószínütlen. 1. ok.: azért nem választanak, mert cigány vagy (nekem semmi bajom velük, mert vannak köztük normálisak is, nekem pl.: általánosban egyik barátnőm cigány volt, de most ez nem lényeg) v. 2. ok.: amint látom elég alacsony volt, és senki se szeret nagyon alocsony lánnyal táncolni. én leginkább ezt tartom valószínüleg. v. 3. ok.: mert nem tudsz táncsolni, bár azt nem hinném, mert köztudott, hogy minden cigány nagyon jól tud táncolni és szerintem te is. a lényeg, hogy nagyon szép vagy és nem ezért nem választanak, de míg lesz barátod, addog úgy is van még pár év, ráérsz még ezzel foglalkozni, addig még úgyis sokat változol
2013. máj. 27. 22:25
 22/26 anonim ***** válasza:
28%
ronda cigany pfuj !!
2013. máj. 28. 03:40
 23/26 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon szép kislány vagy. Ahol sapka van rajtad, különösen cuki vagy. Nagyon jó kép.
2013. máj. 28. 14:16
 24/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon aranyos vagy, és szép is!:)
2013. máj. 28. 18:42
 25/26 anonim ***** válasza:
szerintem szép vagy:)
2013. máj. 28. 21:13
 26/26 anonim ***** válasza:

Aranyos kislány vagy szerintem, szép leszel. :)

"Szép vagy,de még fiatalka :) 13/L"

most mondjam, hogy ezen meghaltam?:D de te is aranyos lehetsz

2013. máj. 31. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!