Szerintetek most szép vagyok vagy nem?
Figyelt kérdés
Több ember meg dícsért ,hogy milyen szép vagyok kiskoromba meg állitottak és azt mondták olyan szép vagyok mint egy festmény Testvéremnek a Spanyol "barinője" is spanyolol elmondta ,hogy milyen szép vagyok meg minden.Az iskolába meg mindenki a hátam mögött azt mondja ,hogy csúnya vagyok.A fiúk tánc órán szinte sose választanak. Ezt most miért van ja a barátnőm is mondta ,hogy én szép vagyok meg ha nagy leszek akkor igazán gyönyörű leszek.Ezt most miért van?Meg a lányok néha azt mondják ,hogy én a fiúkhoz tartozok inkább. Most szép vagyok vagy nem? (11 lány) (kér ne bántsatok így is nagyon rosszul esett amit eddig mondtak a rosszat akaró emberek) : [link] [link] [link] 2013. máj. 27. 18:26
21/26 anonim válasza:
szerintem is szép vagy, bár még csak 11 vagy, és majd még később sokat fogsz nőisedni. a fiúk meg szerintem 3 okból nem válaszhatnak, bár az egyik szerintem valószínütlen. 1. ok.: azért nem választanak, mert cigány vagy (nekem semmi bajom velük, mert vannak köztük normálisak is, nekem pl.: általánosban egyik barátnőm cigány volt, de most ez nem lényeg) v. 2. ok.: amint látom elég alacsony volt, és senki se szeret nagyon alocsony lánnyal táncolni. én leginkább ezt tartom valószínüleg. v. 3. ok.: mert nem tudsz táncsolni, bár azt nem hinném, mert köztudott, hogy minden cigány nagyon jól tud táncolni és szerintem te is. a lényeg, hogy nagyon szép vagy és nem ezért nem választanak, de míg lesz barátod, addog úgy is van még pár év, ráérsz még ezzel foglalkozni, addig még úgyis sokat változol
23/26 anonim válasza:
Nagyon szép kislány vagy. Ahol sapka van rajtad, különösen cuki vagy. Nagyon jó kép.
24/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos vagy, és szép is!:)
26/26 anonim válasza:
Aranyos kislány vagy szerintem, szép leszel. :)
"Szép vagy,de még fiatalka :) 13/L"
most mondjam, hogy ezen meghaltam?:D de te is aranyos lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!