Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek most szép vagyok...

Szerintetek most szép vagyok vagy nem?

Figyelt kérdés
Több ember meg dícsért ,hogy milyen szép vagyok kiskoromba meg állitottak és azt mondták olyan szép vagyok mint egy festmény Testvéremnek a Spanyol "barinője" is spanyolol elmondta ,hogy milyen szép vagyok meg minden.Az iskolába meg mindenki a hátam mögött azt mondja ,hogy csúnya vagyok.A fiúk tánc órán szinte sose választanak. Ezt most miért van ja a barátnőm is mondta ,hogy én szép vagyok meg ha nagy leszek akkor igazán gyönyörű leszek.Ezt most miért van?Meg a lányok néha azt mondják ,hogy én a fiúkhoz tartozok inkább. Most szép vagyok vagy nem? (11 lány) (kér ne bántsatok így is nagyon rosszul esett amit eddig mondtak a rosszat akaró emberek) : [link] [link] [link]
2013. máj. 27. 18:26
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
100%
Kubai ritmus :D :D
2013. máj. 27. 18:37
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
a macska szeme tiszta durva XD
2013. máj. 27. 18:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szép kislány vagy, de a macskád rohadt ijesztő :DD
2013. máj. 27. 18:44
 14/26 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy csúnya csak féltékenyek. Velem is ez volt...

Ne törődj azzal más mit mond

2013. máj. 27. 18:51
 15/26 anonim ***** válasza:
55%
sztem szép kislány vagy, évek múlva gyönyörű leszel^^ ha ilyeneket mondanak rólad a hátad mögött, akkor menjenek a büdös francba:) ne foglalkozz velük
2013. máj. 27. 19:12
 16/26 anonim válasza:
71%

Gyönyörû kislány vagy :) komolyan,és szépülni fogsz még-ahogyan nõsz,úgy fogsz nõiesedni...

Apukád nagyon szerethet:) És..ne befolyásoljon senki,honnan származol...a lényeg h te milyen leszel és szerintem nem lesz semmi baj...sok sikert az életben!

És hidd el,tényleg aranyos,szép kislány vagy...csak úgy buknak rád majd a pasik :)

2013. máj. 27. 19:37
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Szép vagy,de még fiatalka :) 13/L
2013. máj. 27. 20:05
 18/26 anonim ***** válasza:
55%

Ne érdekeljen a származásod! :D

Én rengeteg "C"-t ismerek. A legtöbbjük bizony rossz ember, de sokan vannak kedves, aranyos személyek is. :))

Szóval ez ne hátráltasson, pont, hogy mutasd meg, hogy te még a helyzetedben is tudsz jó ember lenni! :)

Amúgy szerintem aranyos vagy. :)

Kedvesnek tűnsz, aranyosak vagytok apukáddal! :D

És szép is vagy, bár még nagyon fiatal.

13-14 éves korodra szerintem már észre fogod venni magadon, hogy szép vagy. :)

Úgyhogy fel a fejjel! Az osztálytársaid meg unatkoznak és rajtad élik ezt ki. :D Még kicsik ők is.

Várd ki a te idődet!

14/l

2013. máj. 27. 21:23
 19/26 anonim ***** válasza:
aranyos vagy de nem szép
2013. máj. 27. 21:32
 20/26 anonim ***** válasza:
szép vagy szerintem!
2013. máj. 27. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!