Epilátrotól erősödik a szőr?
Ritkul. :)
De ne legyél már ilyen béna férfi létedre! :)
Mi a bánatért lennél ettől bu-zi? A szőrtelenítésnek semmi köze ehhez, csak a sok homofób komplexusban szenvedő fórumozó szereti cikizni azokat, akik mernek haladni a korral, vagy mernek nem szokványos dolgokat újítani. Érdekes módon a valóság teljesen más képet mutat, mint a fórumok mindent tudó megmondói. :)
Epilálj bátran, sokkal jobb, mint borotválni. Én is férfi létemre évek óta epilálom magam mindenhol. Amúgy mit szoktál epilálni, ami kiváltotta belőled a gondolatot, hogy nehogy bu-zinak nézzenek? :)
Előfordul, hogy beletöri, de ettől nem fog megerősödni. Amikor pár hét múlva epilálsz, akkor úgyis kijön. Úgysem mindig ugyanazok a szőrök fognak beletörni. :)
Amúgy fiúknak érdemes komolyabb, jobb minőségű epilátort venni, az erősebb szőrzet miatt. Én is párat kipróbáltam, mire sikerült találni egy jó epilátort, ami tök hatékony, és a szőröket sem töri bele. :) Azóta egész megváltozott a véleményem az epilálásról, közel sem olyan fájdalmas, mint a gagyibb gépekkel, amik minden szőrszálat 10x megrántottak, mielőtt sikerült volna kihúzniuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!