Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha le...

Mi a véleményed arról, ha le akarnak fényképezni és néznek idegenek egy lányt?

Figyelt kérdés

Nem rólam van szó, hanem egy ismerősről, előre leszögezem. És még csak nem is olyan szép.

Külföldön voltunk, a helyiek pedig lépten-nyomon kattingatták a fényképezőt, amikor meglátták. Pedig semmi sexy ruha, semmi smink vagy festett haj.

Akkor voltunk 16 évesek.

2013. máj. 26. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy nagyon szép, vagy hasonlított valami celebükre :D
2013. máj. 26. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
egyszer én is lefényképeztem egy fiút mert nagyon helyes volt:) szal biztosan szépek vagytok:Pp
2013. máj. 26. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
engem is fényképetek már le külföldiek,pedig én sem vagyok egy feltűnő szépség.
2013. máj. 26. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Megeshet,hogy hasonlít valaki híresre vagy szimplán olyan külső tulajdonsága van ami ott ritka/szépségideálnak számít.

Pl vannak országok ahol megbámulják a szőkéket, vagy egyszer dumáltam egy (ázsiai) sráccal neten aki eddigi élete folyamán még nem látott élőben kék szemű lányt. Vagy ugyanilyen különlegességnek számít a vörös haj.

2013. máj. 26. 18:45
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az eset Franciaországban történt. Szőke, kékszemű, fehér bőrű a csaj. Ott is ritkaságszámba megy ez a kombináció?

2013. máj. 26. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!