Nem tudok fényképezni?
Figyelt kérdés
Nem tudom magam normálisan lefényképezni... Meg teljesen máshogy nézek ki rajta. Pl. belenézek tükörbe, na most igen joo" és erre a fényképen igen gáz... Most én nem tudok fényképezni vagy más is ilyen béna? Képet nem akarok küldeni, mer nem ismerek itt senkit, vagy pont ismerek.. Aztán kitudja kinek küldöm el O.o :o .2012. jún. 2. 19:49
2/8 A kérdező kommentje:
Ak ez vegulis annyi h nemtudok pozolni..meg ilyenek? Mer ugy elöbe jo. Elöbe akkor nem latszik hogy nem vagyok fotogén?
2012. jún. 2. 19:54
3/8 anonim válasza:
A fotogén szó jelentése: fényképen jól mutató!!
4/8 A kérdező kommentje:
Ja, értem:D köszi
2012. jún. 2. 20:05
5/8 anonim válasza:
lehet nem vagy "fotogen"
de
de a fenykepp csak egy elkapott pillanat..
ott nincs mimika,, mozgas.. stb stb
csak egy nano secundom..
szoval nem "valos kep"..
mert az eletben.. mozogsz jarsz kelsz mimikalsz. ..
stb
lesz Rolad jo kep is..
ha 100 bol egy mar akkor is jo
(pl engem fenykepen nem ismernek meg...mondvan ez nem en vagyok.. es gen nalam is 200 kattintasbol ha 1 jo... baar igaz.. en alapbol is DNS hulladek vagyok valszeg:)
sok mindentol fugg..
gep
fenyek
stb
ha van ra lehetoseged
kiserletezz
es ne aggodj!!
tenyleg van aki rohadt jol nez ki kepeken.. )photogen pedig eloben csak..)
es van aki nem..(pedig valojaban nem gaz..csak,,)
6/8 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám. Általában a vakuval van a probléma. Kiemeli a szem alatti karikákat meg hogy sovány az arcom. Ezért inkább vaku nélkül, erős lámpafénynél fényképezem magam.
7/8 A kérdező kommentje:
jaaa ertem . en meg venni is akartam regen v hat nem en hanem anyuekat megkerni h vegyenek norm. fenykepezotpl. egy nikon v barmi hasonloot.. de mondtak h nem vesznek dragat meg maguknak se foleg nem nekem xd ugyh ezt megkaptam na... de kiserletezgetek azzal a simaval ami most van hat eleg ratyin nezek ki. 80 kep leg csinaltam ma, aztan hat itta gepen szerkeszteskor meg cs szornyulkodtem , meg a kivalasztottakon is. mer ugye olyanokat is csinaltam h ha pl ablaknal fenynel fenykepezek tisztabb a kep, de hat az egyik szemem tiszta fenyes aztan mas szinunek latszik , olyan mintha mergesen neznek vele raadas elorol szar a fejem ha picit elforditom meg hulyen allnak a gepen a szeemeim , felreertes ne essek egyaltalan nem vagyok kancsal sot am a szemem igrn szeep... de hat... meg am nost milyen levagom a fel fejem rolaa.. xd
2012. jún. 2. 21:27
8/8 anonim válasza:
hát..próbálj meg kicsit magasabbról (szemmagasság) fényképezni, természetes fényben, vaku nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!