1-től 10-ig mennyire vagyok szép szerintetek? (kép)
2013. máj. 25. 17:39
12/21 anonim válasza:
A kép alapján nem igazán tudom eldönteni, mivel fentről van fotózva, az arcformádat nem lehet rendesen kivenni. Őszintén szólva, amikor megnyitottam a képet, akkor megijedtem..nem nézel túl kedvesen, egy kevésbé depressziós kép jobb lenne. Amúgy ami a képen látszik, úgy nem vagy csúnya. 7 pontot adok
13/21 anonim válasza:
A hajad, a szemöldököd, a gyilkolásra kész nézésed, a ruhád és az orrod alapján 4 a maximum.
14/21 anonim válasza:
így elsőre olyan 8 körülre pontoználak.
15/21 anonim válasza:
10/6-7. Nagyon szomorúnak látszol a képen.
16/21 anonim válasza:
Ez egy szar kép, nem látszik semmi. Átlagosnak mondanálak. De a kérdést én úgy tettem volna fel hogy 1-10-ig hány pontot adnátok a külsőmre? Eleve ez a mennyire vagyok SZÉP unszimpatikus hatást kelt. Lehet hogy nem vagy szép egyáltalán csak te gondolod így :)
17/21 anonim válasza:
10/9, ha felraksz egy mosolygós képet amin jobban látszol, akkor 10:D
20/21 anonim válasza:
Egy képből nem tudok ítélni, eddig 5-9. a szemödököd ne így szedd ki h beleszedsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!