11/26 anonim válasza:
Ejnye kisunokám, a nagyanyád ugyan így nézett ki a te korodban.
De jó, hogy ő nem tette közzé így magát.
Ezért otthon kapsz ám fenekelést
12/26 anonim válasza:
Egyértelműen a barna hajú a szebb. A szőkének szarrá van törve a haja, ezen kívül még frizurája sincsen. A barnának a szeme is szép, a szőkének meg mintha kihipózták volna, a szeme miatt tűnik hidegnek, barna szemmel sokkal jobban nézne ki.
13/26 anonim válasza:
Az első szerintem a második csúnya...de azért szerintem van pár év korkülömbség....
14/26 anonim válasza:
Az első még gyerek, a második ellenszenves. De ha választani kell akkor 1.
16/26 anonim válasza:
Ha muszáj választani, akkor inkább az 1., de egyikre se mondanám, hogy szép, inkáb aranyos. :) Mi az indok? Hmm...te mit szeretsz jobban? A tortát, vagy a spneótot? Miért? Mert a ... finomabb. Igen. Szerinte meg a barna szebb. :)
17/26 anonim válasza:
A szőkének nagyon igénytelen, lenőtt haja van és nem tudom miért akar többnek látszani mint ami.
A barna ha felnő sem lesz soha szép, mert annyit nem tud változni.
A szép nem náluk kezdődik.
Átlagos lányok.
A barnának aranyos a mosolya.
22/L
19/26 anonim válasza:
mindekettő nagyon ronda. a második meg még gonosz is, olyan érzésem támad a kép láttán, hogy azonnal pofán kell vernem.
20/26 anonim válasza:
az első a szebb, a második nekem is ellenszenves olyan ridegnek tűnik meg a haja sincs karbantartva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!