Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek normális a testsúl...

Szerintetek normális a testsúlyom vagy nem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, 172 cm és 53 kg szerintem fogyhatnék legalább 3 kg-ot de nem tudom? Igazábol a hasam és a combom az ami zavar mert a hasam nem elég lapos a combom meg vastag csak sokan mondták h ne kezdjek el fogyni meg ilyensmi..! :)

2013. máj. 23. 20:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én 14 éves leszek, kb. 164 cm vagyok és 45 kiló... Sajnos mivel nagyon vékony vagyok, és irtó gyorsan növök (ergo még vékonyabb leszek) egyre több olyan betegségem van, ami a gyomrom stb. gyengeségéből ered, mivel gyenge nagyon gyomrom sok a gyomorsavam stb.... Szóval a vékonyság sem olyan jó... (ja amúgy egész nap csak eszem, de nem látszik meg rajtam valószínű mert túl hiperaktív vagyok, és nagyon hamar ledolgozom)
2013. máj. 27. 20:10
 12/20 anonim ***** válasza:

".... Szóval a vékonyság sem olyan jó."

Ez miattad van, nem a vékonyság miatt. Nyilván nem húson és zöldségen élsz, hanem cukros, lisztes sz*arokon.

2013. máj. 27. 20:45
 13/20 A kérdező kommentje:
Ezt most mire, és kinek mondod? :)
2013. máj. 28. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:
:D Igen kiskoromban volt olyan idő hogy csak olyat akartam enni, de tudod rám figyeltek a szüleim.. De mindenki magából indul ki.. És nem, nem csak azokat eszem... Pl. Utálom a menzát de mégis megeszem az egészet... És örököltem is a testalkatot.. Étvágygerjesztővel is tömtek de nem használt... És... Szerintem sokkal nagyobb teher vékonynak, mint teltebbnek lenni!!
2013. máj. 28. 17:43
 15/20 anonim válasza:

Osztom a véleményeiteket.

Kedves kérdező sportolj. ne akarj vékonyabb lenni. A testtömegindexed így is alacsonyka. Ha nem érzed jól magad, akkor formáld meg azt ami nem tetszik. Sportolás után a közérzeted is sokkal jobb.

Kedves előttem szólók. Én is iszonyatosan vékony voltam. És nem tehettem róla. Bármit ettem( egészségeset, cukrosat...stb) nem jött fel egy deka sem.

Gyors az anyagcserém és még mielőtt elraktározódnának bennem a tápanyagok, cukor, zsír, már elötte energiának használom fel. Nem vagyok hiperaktív, csak szimplán energikus és ennyi.

Nekem 6 évembe telt mire nagynehezen felszedtem 8 kilót.

ja és egyébként én 167cm és 43 kg voltam.

2013. jún. 5. 17:22
 16/20 anonim válasza:
Ja és útáltam hogy olyan csontkollekció vagyok. Ruhát is csak a gyerekosztályon találtam vastagságra, de általában ami vastagságra jó volt, az rövid volt rám.
2013. jún. 5. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:
87%os: egyáltalán nem kéne menzakaját meg lisztes, gluténes, cukros feldolgozott szarokat enned. Semennyit! nem lenne minden bajod..
2013. jún. 8. 12:48
 18/20 anonim ***** válasza:
Nos.. Örököltem! És a suliban mit tudnék enni, ha nem menzát?? Sajnos hiperaktív vagyok :/ Minden azonnal lemegy rólam! De legalább nem hízom olyan gyorsan mint mások .. Sőt.. De csak azért hogy felhízzak nem fogunk minden nap a suliba kaját vinni.. 4 tesóm van, és anyunak nagy teher lenne!
2013. jún. 9. 17:15
 19/20 anonim ***** válasza:
a gyomorbetegségeid valószínüleg a gluténtól vannak. azt kéne kiiktatni. Pl ha zsírosan eszel, akkor simán ki lehet bírni egy reggelivel meg suli után otthon evéssel/vacsival. suli után még 2 étkezés beleférhet, meg előtte reggeli. Ez bőven elég:) nem kell ott enni a feldolgozott tejes, gluténes, cukros dolgokat. (ezek ártanak a gyomrodnak)
2013. jún. 9. 17:41
 20/20 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem. Savtúltengésem van, és mint már párszor említettem örököltem...
2013. jún. 18. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!