Voltatok már ugy hogy elismertétek egy nő szépségét de eszetek ágában se volt hogy akarnátok tőle bármit is?
Figyelt kérdés
2013. máj. 23. 07:37
1/13 anonim válasza:
Sokszor, egy szép nönek a "csomagolása" vonzó, de a legtöbbször a "tartalom" nem ér semmit. Nekem fontos, hogy milyen az "ember", és a "külsö" eléggé másodlagos.
2/13 A kérdező kommentje:
Ez oké de én arra gondoltam amikor a külső szépségét ismerjük el egy nőnek de külsőségek miatt ( a megismerése nélkül) szóba se kerül bennünk hogy megkivánjuk mint nőt.
2013. máj. 23. 07:49
3/13 anonim válasza:
Igen, sokszor voltam úgy, hogy elismertem egy nő szépségét, mégsem akartam tőle semmit.
33N :)
4/13 anonim válasza:
Egy pár éve virágárus lányokat szállítottam. Az egyikük tényleg nagyon szép volt, mindenhol csodálták. Az egyik szállodánál a portás és a biztonsági őr folyton kísérgette. Egyik alkalommal beszélgettem velük. A portás mondja az őrnek:
- Hú de jó lenne egy ilyen otthonra, mi?
Mire az őr őszinte megdöbbenéssel:
- Otthonra?????? Dehogy kéne nekem ilyen otthonra! Nem akarok én minden falusi mulatságra pisztollyal járni!
5/13 Antimod válasza:
Persze. Haverom fülig szerelmes volt egy lányba, aki tényleg szép volt, de például engem egyáltalán nem vonzott.
6/13 anonim válasza:
3-ashoz csatlakozom:)
Én is pont így vagyok vele.
7/13 A kérdező kommentje:
en olyan mint amikor egy dijnyertes kutya: az is szép elismerem, mégse akarom megdugni.
2013. máj. 23. 08:41
8/13 anonim válasza:
Fordítva számít? Mármint én nő vagyok, vannak pasik akik nagyon tetszenek külsőre, de sose akarnék velük járni meg semmi közelebbit. Valahogy hiába tetszik, mégsem érdekel, jó nézegetni, de ennyi.
9/13 anonim válasza:
Van olyan, hogy szép egy nő, de nem az esetem.
10/13 anonim válasza:
Ha az embernek van egy barátnője, akivel jó a kapcsolata, akkor nem fog más nőre ráhajtani, de attól még ha az asszony nem látja, azért ránézhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!