Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mukormot viselo lanyok!...

Mukormot viselo lanyok! Mennyi ido kellett meg megszoktatok a mukormot?

Figyelt kérdés
En nemreg ertem haza a manikurostol,eloszor csinaltattam zseles mukormot es meg nagyon furi erzes...meg a nadragom sem tudom kibontani...az az erzes van bennem mindig,hogy rogton letorik(pedig tudom h nem fog)....nalatok mikor mult el ez az erzes?
2009. okt. 3. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két nap alatt. Remélem nem valami szörnyella körmöket csináltattál, elsőre picit kell. (Mondjuk nekem évek óta pici van.)
2009. okt. 3. 18:21
 2/8 A kérdező kommentje:

kb. ekkora : [link]

de teljesen mas mintaju ,csak a korom hossza ilyesmi:)

2009. okt. 3. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyjából 4-5 nap alatt múlt el ez az érzés. Én elsőre hosszabbakat csináltattam. Emlékszem még erre az érzésre, ne félj, nem fog letörni, tudatosítsd ezt magadban és bátran csináld meg ugyanúgy a dolgokat, ahogyan eddig is. :)
2009. okt. 3. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy hét múlva már észre sem veszed majd, hogy ott van. Csak ha ránézel, és látod, hogy milyen szép :)
2009. okt. 3. 18:24
 5/8 A kérdező kommentje:
koszonom csajok a valaszokat:) meg varok a tapasztalatokat:)
2009. okt. 3. 20:25
 6/8 A kérdező kommentje:
varom*
2009. okt. 3. 20:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, elsőre elég nagyot vállaltál be :D

Nekem ennél 1 kicsit kisebb volt, de megszoktam 1 nap alatt

2009. okt. 3. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:
kb 2 nap után a felére lereszeltem, nekem is ekkora volt. Utána még egy kicsit rövidítettem rajta, ezekkel együtt egy hét volt amig megszoktam, de így jó, mostmár tudom mit kell kérnem:)
2009. okt. 3. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!