Mukormot viselo lanyok! Mennyire boldogultok a mukormeitekkel? Megnehezit-e barmilyen tevekenyseget az a hosszu korom? (pl. oltozkodes, hazimunka. barmi)
Most szeretnek mukormot csinaltatni,nagyon tetszik a hosszu korom,de nem tudom mire szamithatok.Nagyon furcsa megszokni az elejen?Kerlek irjatok szemelyes tapasztalatokat..elore is koszonom:)
18/l
Kedves 16:42 : zseleset szeretnek:)mekkora az a 2es korom?tudnal esetleg egy kepet mutatni?
koszonom a tobbiek valaszat is...meg varok valaszokat lanyok:)
Gépírás miatt leszedette a tanár x(
:D amúgy nekem nem volt nehéz. bár nem is volt olyan nagyon hosszú...
Nekem 7 éve van műkörmöm. Nem tipp, hanem az épített zselés. Semmi problémám nincs vele. Háztartást vezetek, főzök, mosok, mosogatok, takarítok.
Napi 8 órában számítógépes munkám van, de még ott sem okoz gondot.
Én az elejétől fogva szögletesre reszeltetem, a hossza pedig... ha a tenyerem felől nézem, akkor kb. 5-6 mm-el lóg túl az ujjvégeimen.
Egyetlen dolog van, ami gondot okoz, mégpedig az, hogy a pénzt nehezen veszem fel. Ezért ha üzletben fizetek, akkor a visszajáróért többnyire tartom a markom. :-)))
Ha a most divatos hegyes formájú műkörömöt szeretnél csináltatni, arről nem tudok véleményt mondani, hogy mennyire könnyű vagy nehéz vele a házimunka.
De a szögletessel és az oválissal biztosan nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!