Műköröm letörik, mi lehet ennek az oka rossz alapanyagot használ?
Figyelt kérdés
Elegem lett a kókány drága műkörmösökből! Nagyon sok pénzt elkérnek és a munkájuk is teljesen minősíthetetlen. Sajnos ahol lakom nagyon rossz műkörmösökkel találkoztam. Elkérnek 7 ezer forintot és 3 nap múlva letörik a műköröm mi lehet ennek az oka.2013. máj. 21. 12:34
11/13 anonim válasza:
A helyzet az, ahogy többen is elmondták, pocsék az a körmös aki 7000ret elkért, úgy, hogy papírja sincs róla, hogy végzett.
A legfőbb oka az, hogy nincs jól megépítve(építési folyamat elejétől fégig). - Nem elég vastag, stb. Vagy spórolni akart és lehuzni, mert látja jól megy a dolog "gari nélkül" Nem ad garit = nem mükörmös végzettség
Ugyebár nem iparban van, ezt ugy kell érteni, vagy én úgy értem, hogy se vállalkozói, se műkörmös végzettség, apeh-nav vizsgálatot a segge alá kéne tolni. Hogy öszinte legyek. Ilyen árak mellett főleg... Hogy van képe egy normális szakmát kezébe tartó műkörmös árán dolgozni...
Megsem kérdezem, hogy zselé vagy porcelán volt ez a köröm.
Ez az én véleményem az egészről kérdés + ügyel kapcsolatban
12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos itt csak egy van..
2013. máj. 24. 14:00
13/13 A kérdező kommentje:
elvégezte a műkörmöst... :) és sunyiban dolgozik... Zselést és porcelánt is csinál... én általában zselést csináltattam vele...:).....
2013. máj. 24. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!