Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műköröm letörik, mi lehet...

Műköröm letörik, mi lehet ennek az oka rossz alapanyagot használ?

Figyelt kérdés
Elegem lett a kókány drága műkörmösökből! Nagyon sok pénzt elkérnek és a munkájuk is teljesen minősíthetetlen. Sajnos ahol lakom nagyon rossz műkörmösökkel találkoztam. Elkérnek 7 ezer forintot és 3 nap múlva letörik a műköröm mi lehet ennek az oka.

2013. máj. 21. 12:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Statikai hiba, rosszul van megépítve a köröm.
2013. máj. 21. 12:46
 2/13 A kérdező kommentje:
:( lehet jobb lenne elkezdenem műköröm tanfolyamot és megcsinálni magamnak a körmömet mert már tényleg eszméletlen milyen körmösök vannak...
2013. máj. 21. 12:53
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha olyan marha egyszerű lenne, akkor minden körmös szuperül dolgozna, nem? Naugye. Azért nincs sok jó körmös, mert baromira nem egyszerű szakma.
2013. máj. 21. 12:58
 4/13 A kérdező kommentje:
én ezt elfogadom! de hogy valaki ipar nélkül dolgozik és 7 ezer ft elkér! és letörik 3 nap múlva és plusz összegért teszi fel..:) ez már embertelenség!
2013. máj. 21. 13:02
 5/13 anonim ***** válasza:

Menj máshoz.

Nekem még soha nem törött le.

2013. máj. 21. 13:12
 6/13 anonim ***** válasza:

Senki nem tartott fegyvert a fejedhez, hogy olyanhoz menj, aki nem elég képzett, ipar nélkül dolgozik, baromi drága és nem javít garanciában.

Menj máshoz.

2013. máj. 21. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
Illik garanciát vállalni a megépített körömért. Ha rendszeresen letörött a körmöd nála minden építés után, akkor valószínűleg statikai hiba, persze, ha minőségivel dolgozik. Ha nem minőségivel, akkor anyagproblémai is, vagy akár mindkettő. Elég jól bírnia kell egy körömnek, annyira, hogy esetleg egy tejesdobozt is szét tudsz vele bontani, hogy ellapítsd a végén és a szemétbe dobd (én a saját magam által épített M-L-es körömmel simán megteszem, persze csak óvatosan azért, mert nem erre találták ki és még nem törött le .... jó teszt ;) ). Na, ez persze kicsit sarkított példa. Szóval azért nem feszegetni! De egy körömnek stabilnak kell lennie. És a garancia fontos, abból tudhatod, hogy a körmös biztos a dolgában.
2013. máj. 22. 11:32
 8/13 A kérdező kommentje:
Másoknak is negatív volt a véleményük erről a körmösről ! Csak mivel ő a városban az egyetlen körmös kihasználja ezt a lehetőséget.. eleinte jó anyagokkal dolgozott 4 évig jártam hozzá... majd kb 1 éve :S minősíthetetlennel dolgozik.. és persze az árak emelkedtek :) nekem 3 nap alatt letört az összes körmöm... és felhívtam... és nem vállalt el... és úgy mentem ballagásra .... -.- fantasztikus volt......
2013. máj. 22. 20:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ebben az országban még a legkisebb faluban sem hallottam olyat, hogy csak egy körmös legyen.

És nem az anyag az oka, hogy törik a köröm, hanem fosul dolgozik.

2013. máj. 22. 21:54
 10/13 gabriell88 ***** válasza:

Én Egy kis faluban lakom.Kb 2000 fős.Rajtam kívül 3 körmös dolgozik itt ....

Keress másikat

2013. máj. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!