12/35 anonim válasza:
kár hogy ez is egy olyan kérdés, amit az egó és önfényezés miatt tettek fel...
mit vársz? hogy valaki azt írja hogy dagadt vagy? igaz, nekem férfi létemre nagyobb mellem van.
13/35 anonim válasza:
Tudnék vele mit kezdeni:) Amúgy 10/9
14/35 anonim válasza:
Lány vagyok, a melltartód tetszik.
De egyébként ultra gáz, hogy 17 évesen ide pakolod ki magad.
15/35 A kérdező kommentje:
K0szi az őszinte véleményt! De emigy tök igazad van! :D én is leótanám a fejem néha :)
2013. máj. 21. 10:53
16/35 anonim válasza:
Nektek ez a tökéletes test??? Főleg 17 évesen ez?? Bocsánat, de ez egyáltalán nem szép. Nekem 17 évesen olyan testem volt , mint amilyet csak magazinokban látni. Mára már én is híztam picit ,mert nem foglalkoztam magammal ,na de erre a testre azt mondani hogy szép akkor nem is nagyok az elvárások ma.:D
17/35 anonim válasza:
most akkor lesz egész alakos, vagy nem?
20/35 anonim válasza:
Nem felvágásból, de nekem 100x jobb testem van mint neked. Sokkal arányosabb, kerekebb mellem van, laposabb has.
Látszik rajtad, hogy húsos vagy, főleg a hasad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!