Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek önbizalmat?

Hogyan szerezzek önbizalmat?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy nullának érzem magam

19/L

2013. máj. 19. 21:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Anyagi helyzeted? Alakod? Kövér vagy? Kicsi a melled? Nagy a segged? Ronda az orrod? Nincs hajad?

Istenem mond már el,hogy miért nincs önbizalmad most így honnan tudjuk rá a választ?

2013. máj. 19. 22:47
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem szép az arcom,kicsi a mellem,széles a csípőm,vastag a combom,aránytalan vagyok
2013. máj. 19. 22:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeségeket beszélsz te lány! :D

A széles csípő szexi!

Aránytalan vagy? Annyira nem lehet vészes...

Kicsi a melled? Sokaknak bejön! ;)

Vastag a combod? Fogyjál belőle! :D Én is mindig a combomra és a hátsómra hízok, régebben én is aránytalannak éreztem magam, de ledolgoztam onnan a feleslegeset! :)

Nem szép az arcod? Az mit jelent? Görbe az orrod? Csúnyák a fogaid? Vékonyak az ajkaid? Elállnak a füleid? Fura a fejformád? Elmondom, hogy ezeknek egyike sem hiba :D Legjobb barátnőmnek hatalmas, görbe orra van, mégis gyönyörű. Meg úgy alapból, mindenki lehet szép... Nem csak az adottságokon múlik... kisugárzás kérdése is!

Szóval... külső:

Változtass!

Próbálj ki valami új hajat! Vágasd le, fesd be, tudom is én :D Vegyél egy jó hajsütővasat, és próbálj ki minden nap más módszert! Legyél göndör, legyél hullámos, legyél amilyen csak akarsz lenni! :) Foglalkozz magaddal többet, találd meg a hozzád leginkább illő sminket! Ha valami "csúnya" van az arcodon, azt sminkkel jól lehet korrigálni. :) Sok lány nem díjazza a sminkelést (igen, lányok, nem a srácok!), de nem rossz dolog, és ha neked önbizalmat ad, akkor csináld! :) Én is szoktam... És tuti sminkeled magad, de lehet, hogy nem jól! :D Nagyon nagy baklövéseket lehet vele elkövetni.

Aztán vegyél egy csomó új ruhát! Olyat, ami jól áll! Ami nem emeli ki a vastag alsótestedet! Neked valami ilyesmi szerelést ajánlanék:

[link]

[link]

Az ingek miatt. :P De ez hülyeség, mert végülis a stílusodon múlik...

Mindenesetre önbizalmad fog adni, ha sikkes ruhákban vagy!

Egyetem:

Ez van... :D Ha nagyon akarsz megpróbálkozol újra.

Ha elfogadod, akkor még sok-sok lehetőség áll előtted! :) Nem állt meg az élet. Sokan pont, hogy ilyenkor kezdenek bele valami nagy dologba. :D Bízz a sorsban, lehet, hogy ez pont így volt jó!

Szóval fel a fejjel! ;D

2013. máj. 19. 23:24
 14/19 A kérdező kommentje:

Egy időben minden nap máshogy csináltam meg a hajam,egyik sem állt jól.

A smink nem adna önbizalmat.

Eddig mindig bő felsőkben jártam(most is),de sajnos nem nézek ki csinosabbnak :(

2013. máj. 20. 00:14
 15/19 anonim válasza:
Esetleg ha küldenél magadról egy képet? :)
2013. máj. 20. 00:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem neked jobban esik magadat sajnáltatni, mint ténylegesen tenni valami lépést a változás felé...
2013. máj. 20. 10:01
 17/19 anonim ***** válasza:

Akkor meg maradj ilyen!

Komolyan mondom, bármit írnak, neked semmi sem tetszik...

De ami a legrosszabb, hogy egyesek segíteni próbálnak, erre meg sem köszönöd a válaszokat.

Oké, hogy te most önbizalom hiányos vagy, meg minden... Sokan azok. De attól még lehetnél kedvesebb. Miért várod el, hogy most akkor mindenki segítsen rajtad?

Semmit nem mondasz magadról, egy "köszönöm a segítséget" meg nem bírsz kinyögni...

Maradj ilyen, vagy változtass. Nincs szükséged segítségre.

2013. máj. 20. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Akkor legyél ilyen. A sz.r is ízetlen?

Menj el fodrászhoz, vagy borotváld le a fejed. Most istenem... nem akarásnak nyögés a vége,és nem mi fogunk nyögni

2013. máj. 20. 15:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Próbálj valami másból önbizalmat meríteni, ne a külsőddel foglalkozz. Kezdj sportolni, csinálj valami olyasmit, ami miatt kicsit büszke lehetsz magadra.

Figyeld meg az embereket magad körül. Hogy ki hogy viseli a "hibáit". (Szubjektív, hogy kinek mi számít hibának.) Nem a külsőd határoz meg téged.

2013. máj. 20. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!