Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 6000 Ft nagyon sok egy műköröm...

6000 Ft nagyon sok egy műkörömért? Van Budapesten olyan hely, ahol olcsóbban megcsinálják és jó is?

Figyelt kérdés
Soha nem volt mé, ahova ismerősöm jár, ott ennyi,4500 a töltés. Ez nekem soknak tűnik. Vagy akkor az tényleg nagyon szép, tartós is ez azt jelenti?
2009. okt. 2. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Basszus az rohadt drága...nekem modellismerősöm van egy hülye fölsőért kiad 10000 forintot és még ő is csak 5000-ért csináltatja és a töltés 2500

Egyébként vidékebben például Hatvanban vagy balatonnál 2-3000-ért is csinálnak, és ott az a normális ára...

2009. okt. 2. 22:41
 2/9 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

és kevesebbért is lehet jó tartósat?vagy akkor az kevésbé jó is, ha olcsóbb?

és ha valahol elkezdek műkörmöt csináltatni, oda kell visszajárnom töltésre vagy másik szaloba is mehetek utána?

2009. okt. 2. 22:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég drága, vannak ennál olcsóbbak is, amik nem feltétlenül jelentenek alacsonyabb minőséget is. Nekem 2500 Ft-ért csinálták (Budapesten) anno a műkörmöm (felrakás tippel) és nagyon szép, tartós volt. Te megtaláltad a legdrágább szalonok egyikét, nézelődj neten, nagyon sok műkörmös szalont találhatsz pesten jóval olcsóbban. Érdemes ugyanahhoz a körmöshöz járni, de nyugodtan váltogathatod őket, nem szükséges, hogy mindig ugyanaz töltse.
2009. okt. 2. 23:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Igazából, kevesebbért is lehet tartósat csináltatni csak kikell fogni egy nagyon jó mükörmöst! De azt mondják olcsó húsnak hig a leve....

Megmondom öszintén nekem a volt o.főnököm mükörmözött is, kb ő is ennyiért dolgozott (6000) de ugye nekünk az osztályban 5000ért, és nagyon nagyon jól dolgozik!!! Gyönyörü, tartós , igényes körmöket csinál!

Gondolom, akit te is kinéztél, azért csinálja 6000ért mert tényleg jól dolgozik! Tartós szép körmöket csinál!

Ezt megkell tapasztalnod!

Ha megcsináltatod mondjuk nála a körmöd, nemkötelező oda visszamenni töltetni, viszont nem minden körmös vállalja el hogy a mások által csinált körmöket töltögesse!

Hát elötte mindenképp kérezz rá ha máshoz mennél, hogy igy elvállalja e!:)

Remélem segittem!! :)

2009. okt. 2. 23:01
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is!

Hát ez az, hogy ki kell fogni egy jó körmöst, de én senkit nem ismerek. Ezt a szalont egy ismerős ajánlotta, és a pedikűrt már kipróbáltam, az nagyon jó volt.

Akkor lehet elmegyek ide műkörömért, megnézem milyen. Ha nem jó, biztos nem megyek vissza, de ha jó, akkor is lehet, töltetni majd egy olcsóbbhoz járok el.

Mert mi van,ha csak a neten kifogok egyet, ami bár olcsó, de nem jó, akkor ha csak 4000rt csinál egy rosszat, szarabbul járok, mint a 6000ért a jót:)

na majd még kitalálom, de ha van konkrét tippetek jó szalonra akkor léci írjatok!Budapest érdekelne

2009. okt. 2. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kétszer csináltattam puccos helyen tök drágán, először tök könnyen letöredezett meg pattogott. Azt hittem én vagyok a béna, de másodjára is ugyanilyen szar volt. Ekkor inkább lereszeltem az összeset és az életbe többet nem fizetek sokat érte. Egy ideig nem is volt. Azóta megint van, most egy csaj csinálja, aki gyesen van a kisbabájával, kétezerötért csodás körmöket csinál, nem szokott bajom lenni vele, gyors, precíz, tartós, szép és olcsó. Sajnos nem Bp.

(Ja a legjobb, hogy ez a csaj egy óra alatt végez, mert mondta, hogy neki azt tanították, hogy a vendég sem szeret sokáig ott üldögélni, a drága pcsa meg első alkalommal három órán át kotlott a körmeimen, és haza küldött úgy, hogy az egyik kezem még csak félig volt befejezve, jöjjek holnap, mert most zárás van. No comment. És ajánlották.)

2009. okt. 3. 01:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ötezret szoktam fizetni bent van a szalon a Kálmán Imre utcában a Kossuth térnél. Annyira tartós, hogy meg se moccan, nem válik el a sajáttól sehol, és mivel én ügyesen megreszelgetem és magamnak szépen lakkozom is ahogy lenő, kb. 6 hetente járok töltésre. Soha nem törik le, sérül meg, pedig kertészkedem és kesztyű nélkül takarítok, mosogatok.
2009. okt. 3. 09:11
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt a helyet is tudom ajánlani, 3700 Ft a töltés, nekem nem levegősödött vagy tört le egyszer se a körmöm, pedig igénybe volt véve.

2009. okt. 3. 18:22
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

hát most már kipróbálom ezt a helyet, aztán töltetni lehet megyek ide, amit az utolsó ajánlott, az jónak tűnik.

2009. okt. 3. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!