Vélemények a sablonos műkörömről? Kb mennyi ideig tart még megcsinálják?
szóval akkor az építettre gondolsz?
nekem a körmösöm 1,5 óra alatt megcsinálja, festéssel díszítéssel mindennel együtt. de van, hogy 1 óra alatt is megvan!
én mindenképp az építettet részesítem előnyben, azon belül is a porcelánt! a tippes körmök nagy sz@rok, tudom, mert nagyon sokáig volt. fél éve van kb épített körmöm, és jelentős a különbség! tartósabb sokkal-sokkal.
3 hetente járok töltésre, és gyönyörű szép marad ameddig nem megyek, kivéve, hogy le van nőve!
Mosok, főzök, mosogatok, takarítok vele!
Szóval innen is üzenem azoknak akik: "jájjj tönkre megy a műkörmöm nem csinálok semmit" szóval azoknak üzenem, hogy csak KIFOGÁS:):):)
gyönyörű marad akkor is, ha dolgozol vele. de ha nem marad az, akkor sz@r az illetőnek a körmöse!
egyénként milyet szeretnél kérdező? zseléset, vagy porcit?:)
22L
ja meg sokan mondják, hogy az épített köröm veszélyes, mert, ha törik, akkor viszi az igazi körmödet is!
ez sem igaz, mondta a körmösöm, hogy a tippes köröm is ugyanúgy le tépi az igazi körmöt, ha nagyon megütöd, vagy bele akad valamibe!
én a tippeset nem ajánlom, mint írtam is:S:S
ha nem szimpatikus a porcelán, akkor csináltass épített zselét, az is szép. csak szerintem a porci erősebb!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!