167 cm,60 kg; ez szerintetek telt? Vagy milyennel titulaljatok?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 12:14
11/13 anonim válasza:
Normál, teltnek sem mondanám. De nagyon alkat függő.
12/13 anonim válasza:
A BMI kalkulátor szerint NORMÁL de ez nem jelent semmit ,attól függ hogy oszlik el rajtad én 172 cm vagyok és 52 kg és formás ,nem vagyok túl vékony mert normálisan oszlik el a súlyom,nem vagyok lapos én 60 kilósan már nem érezném jól magam de ez én vagyok lehet te szép vagy
13/13 anonim válasza:
azon a képen a 17% os testzsírú a legjobb:) szerintem igen, ez már telt lehet, de az is lehet, hogy nagyon izmos vagy, de nekem pl egyik se tetszik. vagy nagyon nehezek a csontjaid, képből többet tudnánk meg.. sztem átlagban inkább egy 10-essel kevesebbek a vékony lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!