Férfiak! Milyen vagyok? Alakom + arcom?
Figyelt kérdés
0-tól 10-ig hány pontot adnátok az alakomra és az arcomra külön külön?
2013. máj. 17. 11:18
31/55 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=Kf8oZGHDTt4
Ez meg egy jó kis nóta, amit időnként ha elfáradsz erőt ad, hajrá:D Kérünk bejelentkezést pár havonta:)
Szoritunk, minden jót NekeD:)
32/55 anonim válasza:
Egyébként hány kiló vagy és milyen magas?
33/55 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok és 50 kg!!!!! NEM FOGOK FOGYÓZNI. nem láttok a szemetektől.....
2013. máj. 17. 12:35
34/55 anonim válasza:
ha te 50 kiló vagy,akkor én apáca...
35/55 A kérdező kommentje:
it mindnekire azt mondgyátok h kövér???? nézzetek inkább tükörbe mit kell másal foglalkozni???
2013. máj. 17. 12:48
36/55 pinkpancser válasza:
Nem vagy kövér! Bár a fotó és a ruha nem a legjobb, de a tartalom nem rossz. Pofi aranyos, bár a harmadik kép nem az igazi. X lábat meg nem igazán látni ezeken a képeken így nehéz megmondani, hogy az van e. Viszont nagy V-t azt szeretnénk látni :)
37/55 anonim válasza:
Az elképzelhetetlen, hogy te 50 kiló vagy! 170 centi és 50 kiló? Akkor úgy kellene kinézned, mint egy kifutómodellnek. Te vagy kb 70-75 kiló, Nikike. Még nem vagy dagadt. MÉG. De jól haladsz a felé.
38/55 anonim válasza:
Az arcod szerintem bájos, aranyos. :) 10/7,5
Az alakod annyira nem tetszik. Molett vagy, ami önmagában nem lenne baj, csakhogy te formátlanul, nem arányosan. (már amennyire a bő ruhától meg lehet állapítani) 10/4
39/55 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
it mindnekire azt mondgyátok h kövér???? nézzetek inkább tükörbe mit kell másal foglalkozni???
Ember! :D Te kérted, hogy foglalkozzunk veled. :D Te kérted, hogy véleményezzünk. :D A negatív vélemény is vélemény. :D
40/55 anonim válasza:
"mondgyátok"? Mondd csak, milyen szó ez? Nem a túlsúlyod a probléma, inkább a helyesírásodat fejleszd még egy "kicsit". Nevetséges. Az emberek véleményével foglalkozol te is, de írni...na azt nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!