Férfiak! Milyen vagyok? Alakom + arcom?
0-tól 10-ig hány pontot adnátok az alakomra és az arcomra külön külön?
19 Hidd már el amit irok:D
Amit belinkeltem az egy 60-66kg/170 magassághoz, az a normál és átlag-csontozatól fűggően. Tedd már hozzá a kérdező alakját-úgy meg van a 30kg plusz mint a sicc.
Pontosan tudom az arányokat, mert 2 azaz 2 db gyerek után néztem úgy ki mint amit belinkeltem, torna nélkül, fogyi nélkül.Ezért tudom a kg-at is ennyire.Ez a nő durván túlsúlyos-ha meg még nem szült végképp.
20 17 éves vagy?????????????
Na akkor ettől a pillanattól kezdve indulsz lefelé súlyban.Nincs majd, nincs holnap, nincs holnap után.Most van.
23 Lehet böm bölni, lehet hisztizni, lehet cirkuszolni, akkor is megindulsz lefelé súlyban.
Edzés edzés hátán, csoki édesség nuku, cukor nuku stb.
1 év és lent lesz az egész. 17 évesen könnyen lehet lenyomni a kilókat..
25 Figyi, most lényegtelen, hogy X vagy O lábad van, sird ki magad, egyrészt megkönnyebbülsz, az önsajnálat is működik, és irány keresni termet..kivágni az összes szemét kaját....szabadidőcuccot amibe tudsz menni..és hajrá
Délután 4 után semmi csak ásványvíz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!