Moyra szagtalan liquid próbáltátok már, tapasztalat?
"A szagtalan liquid uv fényben köt... Ezt tanítják a tanfin." --- ezt ugyan nem. Az uv liquid köt uv fényben.
A szagtalan liquid meg baromi lassan köt, de megköt. Ha gumis volt, még nem volt átkötve.
Nem felháborodni kell, hanem megtanulni dolgozni vele, vagy a szagossal, ami az igazi liquid, a többi öszvér anyag, sokat nem ér.
A sima moyra liquid a legjobb az összes közül ár/érték arányban, és nem olyan vészes a szaga. -- ez így igaz.
Informálódtam , nem uv fényben köt .. rá is van írva hogy levegőre köt ..csak lassan és marad rajta egy ragacsos réteg amit le kell bufferolni. Nekem nem jött be de a rendes moyra liquid nagyon jó ,és kevésbé erős szagú mint a CN -es .
Én legalábbis így érzem.
Hát, én írtam, hogy nem uv-re köt :)
És jól érzed, kevésbé szagos, és pont ugyan olyan jó, mint a cn-es.
Amúgy a cn-nek egy dolog van, ami mindenkinél jobb, az a marketing. Az anyagi pont olyanok, mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!