Hova teszed a kezed, ha állsz?
Pl. állsz a buszmegállóban, és vársz a buszra. Én olyan hülyén érzem magam, ha csak úgy lógatom magam mellett a kezeimet.:S Főleg mert elég hosszúak. Próbáltam, hogy keresztberakom, de úgy is hülyén nézek ki, és azért úgy sem állhatok 10 percen át... vagy zsebre teszem, azzal meg az a baj, hogy a legtöbb ruhámon nincs olyan zseb, amibe normálisan bele tudnám tenni a kezeimet..:D meg hát ha mindkét kezemet a zsebembe teszem, akkor szar az összkép.:S Ti hol szoktátok tartani a kezeiteket állás közben?:D
16/L
A legviccesebb az egészben, hogy ilyenkor minden ember azon aggódik, hogy milyen hülyén nézhet ki kívülről, hogy jó benyomást tegyen a környezetére. De ha kicsit belegondolsz, akkor ez nem azt jelenti, hogy valójában figyelmük 99%-a önmagukra irányul, és ha a maradék 1%-ot neked adományoznák, akkor sem érdekli őket, hogy hova rakod a mancsodat? Mert (magamból kiindulva) inkább azt nézik, ki hogy viselkedik, kinek milyen az arckifejezése, a testtartása, az öltözéke...stb., vagyis megpróbálnak információkat leszűrni a személyiségeddel kapcsolatban.
Úgyhogy ha azt látják, hogy tanácstalan vagy, nem tudod hova tedd magad, akkor tudni fogják egyből, hogy azon aggódsz, hogy vajon mit gondolnak mások => ingatag az önbizalmad.
Most már eltelt pár év a kérdés óta, szóval már biztos magabiztosabb vagy, és azt csinálsz a buszmegállóban, amihez csak kedved van. :) Én könyvet szoktam olvasni, vagy elkezdtem vizsgálni a környezetemben lévő tárgyakat, embereket. Felszedek sokszor dolgokat a földről, ami érdekesnek látszik (igen...mint a gyerekek). :D Szoktam lépkedni a macskaköveken, különböző lépésmintákat találok ki, vagy lejátszok a fejemben képzeletben egy zeneszámot. Ilyesmi, 21 éves nő vagyok és fizikus leszek, és a kezemet mindig úgy rakom, hogy sugározzon belőlem a kedvesség, az intelligencia és a különc gondolkodásmód, vagyis hogy a személyiségem alaptörekvései azért látszódjanak, hogy ne szóljon hozzám akárki, csak akinek szimpatikus a típusom. :) Pár éve még én is aggódtam...most is aggódok, de most már igyekszem nem törődni vadidegenek véleményével. Amúgy is pár perc múlva az összes utasból talán 1-re max. 5-re emlékeznek majd, ha nagyon figyelmesek a környezetükre.
Ja, és én azt is szoktam nézni, hogy ki milyen vonzó, de hát az alap...azt mindenki nézi. :D Hölgyek közt valamiért sokkal több a feltűnően attraktív, mint férfiak közt.
A gyerekeket egyenesen bámulni szoktam, amennyire csak lehet. Tök érdekesek: kicsik, egyharmaduk iskolatáska, nagy nyitott szemeik vannak, baba arcúak, nem játsszák meg magukat. Jó őket nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!