Hova teszed a kezed, ha állsz?
Pl. állsz a buszmegállóban, és vársz a buszra. Én olyan hülyén érzem magam, ha csak úgy lógatom magam mellett a kezeimet.:S Főleg mert elég hosszúak. Próbáltam, hogy keresztberakom, de úgy is hülyén nézek ki, és azért úgy sem állhatok 10 percen át... vagy zsebre teszem, azzal meg az a baj, hogy a legtöbb ruhámon nincs olyan zseb, amibe normálisan bele tudnám tenni a kezeimet..:D meg hát ha mindkét kezemet a zsebembe teszem, akkor szar az összkép.:S Ti hol szoktátok tartani a kezeiteket állás közben?:D
16/L
jajj ezt énis szoktam érezni:S:D de sehogysem jó ugyhogy én mindig elfoglalom valamivel vagy a efjem támasztom:DD tejóég. hogy nézhetek ki:D
am 15L
szar az összkép.....úristen..:D:D:D
én ha buszmegállóban állok, szoktam néha le fel sétálgatni. igaz én cigizek, úgyhogy túlsok problémám nincs azzal h hovategyem a kezem:D
bár minden percben azért énsem dohányzom, olyankor zsebre teszem....nekemis van olyan nacim ahol nemlehet teljesen zsebre tenni, de sztem az sokkal jobban nézki, mint az amikor csuklóig elsüllyed a kezed a zsebedbe :D
szoktam összekulcsoli magam előtt
és szoktam olyatis, hofgy csak az egyik kezemet teszem úgy, mintha kulcsolnám, a másikkal pedig az államat támasztom :D
szoktam farzsebbe is, szoktam csípőre is, én mindnehova teszem, meg amúgyysem mnaradok meg 2 percnél tovább egy pózba :D
eldugom a táskámba xD
na vagy zsebre és a hüvelykujj ki vagy keresztbe
és mindig kis terpeszben állok
15/F
Mekkora kérdés! Tök jó, hogy mások is vannak így. :D
Én is cigizek, de általában az egyik lábamra helyezem a súlyt és a zsebembe támasztom a kezem. Ha van támasz, akkor annak dűlök. :D Gyűlölök várakozni.
XDXDXD
Én is mindig fogok valamit a kezemben (pl. bérletet, pénztárcát) és akkor ugy máris nem néz ki annyira hülyén..:D
keresztbe rakom
vagy fogom a táskám pántját
idegít ha csak "úgy" lóg a karom...
én a hüvelykujjamat be szoktam akasztani a nadrágzsebembe,vagy a válltáskám pántját fogom:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!