Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 30. 21:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
27%
Sztem szépvagy.Szivem szerint egy szép romantikus esti séta közben lesmárolnálak kicsit bódult állapotban.Ezalegszebb.19/F.Lécci irj és smacizzunk....DEKOMOLYAN
2009. szept. 30. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:
98%

A hajszín tényleg előnytelen, és a mosoly is.Csukd be a szád, ha mosologsz!Ezen kívül olyan szelíd lánynak gondollak, 15-16 éves lehetsz (bár a mai lányoknál már tényleg nem lehet tudni)

Véleményt akart,és nem tért ki, hogy mire vonatkozóan, nem bántotta senki, csak mindenki azt írta, amit első ránézésre gondolt.

2009. szept. 30. 23:50
 13/16 anonim ***** válasza:
97%
Már szerepelt ez a kép egy másik kérdésben is... Ott Bella néven futott. A kérdés az volt, hogy ő-e a szebb vagy egy másik lány (róla is volt fotó). Amúgy nem csúnya.
2009. okt. 1. 09:55
 14/16 anonim ***** válasza:
97%
Nekem csak az nem tetszik, ahogy ki van húzva a szemed. Próbáld meg el satírozni kicsit. És a hajad egyenesísd ki, jobban állna. Szerintem.
2009. okt. 1. 10:21
 15/16 anonim ***** válasza:

ez a csaj még szűz :D

a fogvillantós mosoly nemkéne

2009. okt. 1. 14:04
 16/16 anonim válasza:
hát szerintem se ésszel sem szpéséggel nemáldott meg az isten:D
2009. okt. 5. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!