az hogy már nagyon unalmas hogy mindennap pár pics@ felteszi magát ide, hogy szép vagyok jó az orrom a szám a hajam...stb. Nincs önbizalmad vagy mi van???
2009. szept. 30. 21:39
2/16 anonim válasza:
Tudod kedves első válaszoló az ilyen emberek egoisták és azt akarják hallani (ez esetben látni), hogy jajj milyen jól nézel ki, nem is nagy az orrod miket beszélsz.. stb. Amúgy szerintem is rohadtul unalmas már. Amúgy meg kitudja, hogy a kérdező van-e rajta. Lehet, hogy egy olyan lány képét mutogatja akit utál.
2009. szept. 30. 21:43
3/16 anonim válasza:
Sztem elég szép =)
És szép a szeme =)
2009. szept. 30. 21:45
4/16 anonim válasza:
sztem nem csúnya
2009. szept. 30. 21:59
5/16 anonim válasza:
semmi szép nincs benne, de rondának sem mondható
a szemöldök nem illik az archoz, túl vékony, a hajszínen változtatnék, elég béna mosoly dehát ez van, nem áll jól ez a minimális szemkihúzásos megoldás, de nem vagy pattanásos ill mitesszeres ahogy látom, és vékonyka vagy.fura az orrod meg a szád.. bocsi :D
ha ez sgít magammal sme vagyok megelégedve, olyan h tökélets nincsne :D
2009. szept. 30. 22:04
6/16 anonim válasza:
szépek a szemeid ... :D
de szerintem valami másik frizurát is választhatnál, mert ez nem áll olyan jól :S
7/16 anonim válasza:
orra elég randa, a foga meg nagy, zárd be a szád
8/16 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem elég menyét fejed van :s és nyugodtan pontozz le ha akarsz, de elvégre a véleményünk érdekelt.
Amúgy nyugi nem vagy vészes :) Szerintem ez csak épp egy nem túl jól sikerült kép vagy hát kitudja. Lehet, hogy tényleg menyét fejed van XD
2009. szept. 30. 22:08
9/16 anonim válasza:
Csukd be a szád, és akkor talán nem tűnne ilyen butának a tekinteted. Mert így az. =/
2009. szept. 30. 22:08
10/16 anonim válasza:
miért kell bántani? ti nem vagytok kiváncsiak rá, milyen idegen emberek első benyomása rólatok külsőleg? sztem ez fontos az önismerethez.
nekem kedves, barátságos lánynak tűnsz átlagos külsővel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!