14 eves lany vagyok,159cm es 41kg. Ez nagyon keves, vagy arányos?
Mellméret... kicsit se hidd el.
Mire van a mell? Arra,hogy ha gyereked lesz,szoptatni tudd.Az,hogy a férfiak is szeretik,az bónusz.
Ha egy fíúnak tényleg tettszel,akkor kicsit se fogja érdekelni,hogy mekkora a melled... pont úgy fog szeretni,ahogy vagy.Ez a vékonyságodra is ugan úgy vonatkozik.Valaki vékony alkat,valaki nem.Kész.
Hát kicsit kevés a tömeged. :)
De figyelj... sok fiú van, akik alacsonyabbak a többinél, nyuzgábbak, és nekik szerintem tutira bejönnél. :)
Meg azért gondolom sok srácnak tetszenek a kicsi, cuki lányok. :D El tudom képzelni, hogy egy magas, izmos srác egy kis aranyos csajjal jár. :3
Olyan vagy, mint egy ázsiai lány. Haha :D
Én 170 cm vagyok és 57 kg, tehát elég nagy vagyok. :D
És hát azért ennek is megvan a hátránya... Hiába szeretek magas lenni, azért néha nehéz nőiesen éreznem magamat. Meg engem azért nem tudna minden srác felkapni szerintem. :'D
Minden magasságnak megvannak a hátrányi és az előnyei.
Ahogy minden tulajdonságnak.
A többi jellemződ rendben van, bár kicsit idegesítő, hogy nagyon dicséred magad, és mindent beleadsz. Csak 14 évesek vagyunk... :D 1 hónap múlva én 15 leszek, de nem igazán érdekel, hogy bejövök-e a srácoknak.
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de inkább csinálom, amit szeretek, és haverokkal vagyok. Nem is akarnék barátot igazából... :D
Na mindegy, ha neked ez fontos... :)
Amúgy a mellméret nem számít. Persze szeretik a srácok a nagy melleket, de kevés olyat ismerek, akik csak az olyan lányokat veszik észre... Sok srác próbálkozott már be nálam, pedig nekem is kicsi melleim vannak.
15/l
Az tény, hogy néhány kilót felszedhetnél! Tömegnövelő étrend + sport, egy kis alakformálás... és tökéletes leszel! :)
Bár nekem tetszenek a nagyon vékony lányok, szal nem tudom :DD
A mellméret nem számít...
Nekem szimpatikusnak tűnsz a leírásból... Egy képet megnéznék rólad! :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!