Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?

Szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
Jelenleg 14 vagyok pattanásos de alig van hála a kozmetikusnak. És annyira nem vagyok divatos saját stílusom van azaz vászongatya rövidujju és hátul hordott sapka. Valamepyik lánynak nagyon bejövök de vkinek nem. Sokan lerondáznak van. Aki szerint pedig jol nézek ki. volt barátnőm több is.

2013. máj. 12. 11:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kép nélkül nem tudom.. de mindenkinek más jön be:)
2013. máj. 12. 11:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem szólónak. A lényeg, hogy magadnak tetsszél, akkor már a többi embernek is fogsz. Amúgy meg... nálam is hasonló a helyzet, csak én lány vagyok és nem 14 éves :D. Van aki megfordul utánam, van akinek majd kiesnek a szemei, megdudálnak stbstb... de pl olyan is volt már kétszer, hogy beszóltak nekem: "Azt hiszed szép vagy? Pedig nem". Eleve sincs sok önbizalmam... az ilyen meg, úgy eltudja venni az életkedvemet, hogy nem igaz. Hetekig lelkibeteg vagyok ilyenkor, pedig van párom, aki szeret. Lényeg a lényeg, ha van akinek bejössz, meg volt már barátnőd nem hiszem, hogy annyira csúnya lehetsz, max. nem vagy az a tipikus szépfiú.
2013. máj. 12. 12:10
 3/10 A kérdező kommentje:
kép : [link]
2013. máj. 12. 12:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok, azt nem tudom hogy nézel ki de a linkeléshez béna vagy.
2013. máj. 12. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
hmm?
2013. máj. 12. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Ő lenne az, csak gondolom mobilról linkelt.

2013. máj. 12. 12:54
 7/10 A kérdező kommentje:

[link]

köszi és igen ez én vagyok :D csak telóról nehéz írni...

2013. máj. 12. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
:)) nem, nem vagy csúnya, nyugiii:)
2013. máj. 12. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Minden képen ugyanolya a fejed, valami változatosságot vigyél bele.
2013. máj. 12. 13:21
 10/10 anonim válasza:
Saját stílus? minden második dísz "ferde hajlamú" úgy néz ki mint te! Ne nevettess! XD
2013. máj. 21. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!