Hogyan újíthatnám meg a régi converse cipő színét?
Figyelt kérdés
Van egy pár rózsaszín converse cipőm aminek a balja világosabb de a jobb is fakó. Csak a balost jobban kiszívta a nap. Hogyan tudnám újra élénké festeni? Sajnos van egy két hely ahol élénkebb a szín, szóval kicsit foltos de az nem vészes!
Arra gondoltam kimosom, fehérítem kíméletesen és rózsaszín textilfestékkel amut mosogépbe kell dobni kimosom de nem mosógépbe hanem beledobom egy vödörbe a festéket higítva és belerakom a cipőt 5percre.
Vélemény? Más ötlet?
2013. máj. 12. 11:26
2/3 anonim válasza:
úgy lehet a talpát is befogná, meg a logót
ne fehérítsd
lehet venni vastag hegyű textilfilcet, én azzal csinálnám
nem vészes az ára, és 2 tuti elég volna
3/3 A kérdező kommentje:
egyszer festettetem át piros vászonruhát és pl a címkét se fogta be a festék mert ilyen műszálas fényes anyagból volt, bár az lehet más :/ a filctől tartok mert csíkos lehet
2013. máj. 12. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!