Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb. mennyi plussz kiló van...

Kb. mennyi plussz kiló van rajtam?

Figyelt kérdés

161-162 cm vagyok és 55 kg...

12/L

2013. máj. 10. 14:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ember, még 60 kilóval is normális az indexe. Fogyózni, diétázni 12 évesen? :O
2013. máj. 10. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen diétázni.Képzeld én meg gyermekápolónő vagyok,és tudom mit beszélek.Pár év múlva belőlük lesznek a túlsúlyos tinik.Akik különböző hormonproblémákkal keresnek meg minket.

Vagy épp rájön,hogy elhízott,és bulémiás lesz,meg éhezteti magát.

Akkor inkább most kezdjen el egészségesen élni,zöldséget,gyümölcsöt enni,sportolni és pár év mulva nem lesznek súlyproblémái!!!

2013. máj. 10. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:

index így vagy úgy.. minden embernél más, neked se tudjuk hogy az az 55kg hogy 'helyezkedik el'. lehet hogy kicsit ducibb vagy, de inkább teljesen normális.

én 163cm vagyok és 47kg (még hízhatnék azért, de én így vagyok szerintem pont jó.:) )

úgyhogy ne aggódj, 12 évesen meg még ne akarj fogyókúrázni, inkább mozogj,sportolj valamit! :)

14/L

2013. máj. 10. 17:01
 14/16 anonim válasza:

A 12-es válaszolónak teljesen igaza van!!!

Diétázni, pedig csak úgy kell, hogy elhagyod a sütiket, csokikat, a cukrot, az üdítőket! Több zöldséget, gyümölcsöt eszel (nyersen)!

És a legfontosabb emellett:TORNA! :)

Egyébként, az, hogy a kérdezőnek eszébe jutott ezt a kérdést feltenni, azt mutatja, hogy ő ELÉGEDETLEN a súlyával. Nagyon ügyes, hogy ilyen fiatalon eszébe jut, így megelőzheti, hogy gimis korában kövér legyen, főleg, ha tudatosan változtat a táplálkozásán, és megszokja, megszereti az egészségeset! Remélem sikerülni fog!

2013. máj. 10. 21:23
 15/16 anonim válasza:
Ha a válaszom "0 százalékban hasznos", akkor idd csak tovább a kólát, edd a muffint, és várd, hogy idegenek tanácsolják neked, hogy ne változtass!
2013. máj. 11. 14:05
 16/16 anonim válasza:
56kg
2013. máj. 11. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!