Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha a nadrágom ujjnyit bevág a...

Ha a nadrágom ujjnyit bevág a hasamba, akkor hájas vagyok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 9. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, egy picit.... mutathatnál képet
2013. máj. 9. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
vagy csak kisebb nadrágot választottál, mint ami a méreted lenne
2013. máj. 9. 14:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak szűk a nadrágod. Lehet, hogy van pár felesleges kilód.
2013. máj. 9. 14:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem értem. Nem az fogja megállapítani hogy hájas-e vagy hogy bevág a gatya. Azt látnod kell magadon! Szerintem magára néz valaki, meg tudja állapítani a testi adottságait, persze ha nincsenek problémái az ilyennel a fejében-ha érted mire gondolok.
2013. máj. 9. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek bevág a hasába ha kisebb nadrágot vesz:D nem ez fogja eldönteni.
2013. máj. 9. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Ház az biztos, hogy akkor van rajtad egy kicsi felesleg. Meg az is, hogy rossz ruhaméretet választasz. Vegyél egy nagyobb nadrágot, meg kezdj el diétázni és mozogni, hamar el lehet tüntetni, ha csak kis felesleged van. Viszont a "muffin top" elég kiábrándítóan néz ki, rossz életmódra és önképre utal. :)
2013. máj. 9. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a nadrágod kicsi.
2013. júl. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!