Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ronda vagyok. Ha tükörbe...

Ronda vagyok. Ha tükörbe nézek sírnom kell a kinézetemen. Lesz valaha barátom?!? Aki elfogad ilyen rondán?!

Figyelt kérdés

Sírhatnékomvan amikor tükörbe nézek(már párszor meg is tettem...)

Suliba sincs kedvem menni...sőt van amikor úgy érzem élni se nagyon akarok..mert bárhova megyek mindenki tök szép én meg ott vagyok..egy genetikai selejtként...egyedül a szemem színe tetszik de a szemem magam nem mert olyan mintha mindig táskás lenne...

Lesz valaha nekem barátom?! Mert akkor legalább lenne valaki akinek nem számít,hogy nézek ki...bár lehet meg sem érdemlek egy fiút se mert csúfoskodnék ott mellettük...

15éves vagyok..de mindenki azt mondja kislányos az arcom és olyan 12nek nézek ki...nem tudom ez pozitív vagy negatív de még rondábbnak érzem magam emiatt...

2013. máj. 8. 20:21
1 2
 11/12 I.need.it*-* válasza:
Úristen! mintha én irtam volna :OOO nem tudok tanácsot adni bocsi.. Az én helyzetem se jobb
2013. szept. 30. 20:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ronda vagy.:O A leírtak alapján egy Aranyos Kedves cuki lány lehetsz.:) 17/F
2013. nov. 10. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!