11/36 A kérdező kommentje:
hát nem tudom mi az hogy üveges a tekintetem vagy hogy hogy érted de köszönöm mert a negatív kritika is számít:)
2013. máj. 7. 19:07
12/36 anonim válasza:
Nem hasónlítasz rá,és igen üveges a tekinteted az alakod jó de elég bamba képet vágsz :D nina más.Attól hogy a hajad hasónlít nináéhoz(inkább elenáéhoz) nem leszel ő.Ninának még a szeme is mosolyog neked meg csöppet sem....
14/36 anonim válasza:
Nem igazán hasonlítasz rá, de szerintem nagyon szép vagy :)
15/36 anonim válasza:
Nina-ban van élet, benned nincs.
17/36 anonim válasza:
Nem igazán, de hogy gyönyörű lány vagy az biztos ;)
19/36 anonim válasza:
Amennyit Ninán dolgoznak a profi sminkesek,fodrászok, fotósok és retusálók, annyi idő alatt bárkiből tudnának olyat csinálni a képeken, hogy még a szeme is mosolyogjon. Nagyon szép vagy! Smink nélkül Nina se szebb, sőt te még szimpatikusabb is vagy! Amúgy nem tudom miért vannak úgy oda azért a csajért annyian, egy tök átlagos kiscsaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!