Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány most komolyan szép?

Ez a lány most komolyan szép?

Figyelt kérdés

Jó néhányan el vannak ájulva, hogy milyen gyönyörű, de én ahányszor csak ránézek, képtelen vagyok ezt gondolni. Nektek mi a véleményetek?

[link]

[link]

[link]

[link]

És én most nem a ruháira gondolok, hanem az arcára. Egyébként Szepesi Melindának hívják a lányt.

2013. máj. 7. 17:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
hát azok a modellek, akik a kifutókon dolgoznak, azok ált mindegyiknek ilyen az arca, sztem nem szép, és anorexiás is, ez az egész kifutós-mizéria elég beteg dolog
2013. máj. 7. 17:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem se szép.
2013. máj. 7. 17:39
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szegény!:( Olyan szép lehetne, ha nem lenne ilyen vézna, és mosolyogna, teli lenne az arca élettel! Miért kell így elrondítani a modelleket? Olyan a szeme a képeken, mintha élete csatáját vívná amíg megteszi azt a pár lépést a kifutón. Szerintem szép LENNE, de valóban, így sajnos nem az.
2013. máj. 7. 17:40
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem szép, hanem karakteres. És ez az, ami a modelleknél számít. Néhánynak már szinte fiús az arca smink nélkül.

Amugy a lényeg nem az, hogy szép legyen. Legyen feltűnő, nem mindennapi, különleges.

2013. máj. 7. 17:42
 5/15 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom, én például itt sem találom szépnek, de ez már tényleg ízlés kérdése

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 7. 17:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem egy modellnél az is nagyon fontos, hogy mennyire tudja eladni magát...Hiába lehet valaki szép vagy különleges stb, ha zavarba jön a kamerák előtt
2013. máj. 7. 17:44
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem sem egy hú de gyönyörű, de azért nem is az a rondácska. Viszont (ahogy az előttem szólók is írták) a modelleknél az a fontos hogy karakteres arca legyen. (csak szerintem az övé néhány képen olyan nagyon férfiasnak tűnk, vagy csak szerintem? :) )
2013. máj. 7. 17:49
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
a modellek (főleg a kifutómodellek) nem szépek, csak alakíthatóak, karakteresek, sminkelhetőek. Azért van ez így, mert szép nő millió van (főleg ha azt nézzük, hogy az anorexiát/ilyen szintű vékonyságot sokan nem tartják esztétikusnak), de különleges, akinek azonnal megjegyzed az arcát, illetve a ruha mutat rajta, nem pedig fordítva, nincs annyi. Pláne, hogy a modelleknek sokat kell utazni, nyelveket beszélni, ambiciózusnak kell lenniük. Illetve sosem lehetnek fáradtak, még a 10 órás bemutató után is mosolyogni meg jópofizni kell.
2013. máj. 7. 17:52
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem tetszik egyébként.
2013. máj. 7. 18:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Elég ősember feje van.
2013. máj. 7. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!