Csajok, nektek melyik férfi felsőtest jön be?
Amúgy mit sportolsz?
Megoldódott már a helyzet?
évek óta a súlyzóimat emelgetem, több-kevesebb lelkesedéssel, fekvőtámasz, felülés, pár hónapja elkezdtem csak úgy itthon boxolni(boxolgatni), gyors anyagcsere, változatos étkezés
A probléma megoldódott a barátnőmmel, igazából az a baja, hogy ha átjön, mivel egyenlőre még távkapcsolat, szóval ha átjön egy héten egyszer, akkor én szinte egész éjjel csinálnám vele, aminek persze minden percét élvezi, és nem is vesszük észre, hogy órák telnek el, csak nem piheni ki magát.
ok, rendben, azt gondolsz amit akarsz
és köszi a válaszod
34-esnek válaszolnék
figyelj már te is, "barátom"
ok, elég gyerekes dolog ez, így mutogatni magam, de nem tudod miért csináltam, nem ismered az életem, és engem sem. a barátnőm volt hapsija kb olyasmi lehet, mint a 3. képen lévő, sajnos láttam róla fényképet, na mindegy nem ragozom, nem írom meg itt az élettörténetemet, a lényeg, tele vagyok kétségekkel, hogy tetszem-e neki, mert nekem ez a lényeg, ezért sportolok, hogy Ő mit gondol. a 3-as, és az 1-es, saját képemen kívül a többi csak töltelék. az a kettő a lényeg, meg az, hogy egy kis megerősítést kapjak, hogy mit gondolnak a nők, úgy általában, melyiket tartják vonzónak.
Kérdező! Ne foglalkozz vele... csak trollkodni jár ide, nézd csak meg a hasznos válaszok százalékát ;)
Az ilyen ember másokon próbálja kitölteni azt a fájdalmat, amit az élet okozott neki. Így nonameként meg még jobban megmeri csinálni :D Ha van párja, akkor a legnagyobb papucs a világon :D Bár nem hiszem, hogy egy ilyen embert bárki is eltud viselni...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!