Csajok, nektek melyik férfi felsőtest jön be?
1.!!
(de!: hiányolom a szőrt!)
36/N
1. jól néz ki
2., 3. undorító
4. hááát... határeset
5. elmegy
6. borzalmas
21.-es
köszi. és már vártam egy szőrös választ. nem gyantáztatom, vagy borotválom, ez ilyen.
szerintetek, ha a barátnőm előző nagy szerelme olyan volt, mint a hármas, és a négyes közti átmenet, de a Christian Bale, az Amerikai Pszicho-ban, ahogy kinéz(nem a Gépész-ben XD)arra azt mondja, hogy nagyon jól néz ki, és amikor kérdem, azt mondja, neki mindegy, hogy szőrös, vagy nem. Vagy amikor műugrók vannak a tévében, azt mondja, olyan vagyok, mint azok a húszon éves sportolók. Bocs mindenkitől, és jól esik, amiket írtatok, és ez is fontos, de a legfontosabb, az, hogy ő mit gondolhat. Ez kicsit zavaros lett, a lényeg: ha volt neki ilyen szőrös nagydarab, aki persze először nem volt nagydarab, de olyanokat mond, hogy ez, vagy az a színész, vagy sportoló jól néz ki, ilyen van, hogy valakinek mindegy? vagy hogy én jobban tetszem neki?
Hmm, jó vagy hidd el;)Biztos nem a külsőd az oka, hogy barátnőd elhanyagol. Amúgy nagyon "jól tartod magad", a pasik általában 30éves koruk után nagyon lepukkannak (igaz az anyagcseréjük is lelassul). Amúgy meg, hogy ha tetszik nekem valami híresség, de másmilyen mint párom, attól még még mindkettejük tetszik :D. De párom jobban, mert ő mégis csak itt van nekem :) Hús vér férfi :) Szóval szerintem máshol keresd a "hibát". Beszéljétek, meg, hogy most miért nem kíván annyira. Lehet, hogy valami egészségügyi problémája van, akkor semelyik nő sincs szívesen együtt párjával. Tapasztalat:/
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!