Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok, nektek melyik férfi...

Csajok, nektek melyik férfi felsőtest jön be?

Figyelt kérdés

Az enyém is köztük van ;)

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

5. [link]

6. [link]

2013. máj. 4. 20:44
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

1.!!

(de!: hiányolom a szőrt!)

36/N

2013. máj. 4. 23:17
 22/40 anonim ***** válasza:
1., a 2-es nekem már sok, nem tetszik.
2013. máj. 5. 00:20
 23/40 anonim ***** válasza:

1. jól néz ki

2., 3. undorító

4. hááát... határeset

5. elmegy

6. borzalmas

2013. máj. 5. 01:21
 24/40 A kérdező kommentje:

21.-es

köszi. és már vártam egy szőrös választ. nem gyantáztatom, vagy borotválom, ez ilyen.

szerintetek, ha a barátnőm előző nagy szerelme olyan volt, mint a hármas, és a négyes közti átmenet, de a Christian Bale, az Amerikai Pszicho-ban, ahogy kinéz(nem a Gépész-ben XD)arra azt mondja, hogy nagyon jól néz ki, és amikor kérdem, azt mondja, neki mindegy, hogy szőrös, vagy nem. Vagy amikor műugrók vannak a tévében, azt mondja, olyan vagyok, mint azok a húszon éves sportolók. Bocs mindenkitől, és jól esik, amiket írtatok, és ez is fontos, de a legfontosabb, az, hogy ő mit gondolhat. Ez kicsit zavaros lett, a lényeg: ha volt neki ilyen szőrös nagydarab, aki persze először nem volt nagydarab, de olyanokat mond, hogy ez, vagy az a színész, vagy sportoló jól néz ki, ilyen van, hogy valakinek mindegy? vagy hogy én jobban tetszem neki?

2013. máj. 5. 06:05
 25/40 A kérdező kommentje:
2013. máj. 5. 07:23
 26/40 anonim ***** válasza:

Hmm, jó vagy hidd el;)Biztos nem a külsőd az oka, hogy barátnőd elhanyagol. Amúgy nagyon "jól tartod magad", a pasik általában 30éves koruk után nagyon lepukkannak (igaz az anyagcseréjük is lelassul). Amúgy meg, hogy ha tetszik nekem valami híresség, de másmilyen mint párom, attól még még mindkettejük tetszik :D. De párom jobban, mert ő mégis csak itt van nekem :) Hús vér férfi :) Szóval szerintem máshol keresd a "hibát". Beszéljétek, meg, hogy most miért nem kíván annyira. Lehet, hogy valami egészségügyi problémája van, akkor semelyik nő sincs szívesen együtt párjával. Tapasztalat:/

20N

2013. máj. 5. 09:14
 27/40 anonim ***** válasza:
1. :D
2013. máj. 10. 19:59
 28/40 anonim válasza:
az 1 es a legjobb 21L
2013. máj. 17. 21:21
 29/40 anonim ***** válasza:
Hát én szerelmes lettem a felsőtestedbe:D
2013. máj. 18. 19:36
 30/40 A kérdező kommentje:
kösz csajok, mintha hájjal kenegetnétek :)
2013. máj. 20. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!