Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az miért lehet hogy h& m...

Az miért lehet hogy h& m probafülkében ha nézem a fenekem úgy érzem brutál jó c&a ban meg hogy gáz? Miért mások a túkrök és mi lhet az igazság akkor?

Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 21:47
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Én a tally weillben látom alig mit mutat a tükör na az sótét ott mindenki jól néz ki.
2013. máj. 3. 23:29
 12/20 anonim ***** válasza:
93%
A próbafülkékben általában szarok a fényviszonyok, főleg plázákban, azért hogy menj el utána a gyógyszertárba, vegyél fogyikészítményt is, meg a drogériába narancsbőr elleni krémet.
2013. máj. 4. 00:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálnak olyan fényviszonyokat teremteni, amiben mindenki szépnek látja magát, minden jól áll rajta és talán majd jobban veszik az árut. De ezek szerint nem jött be, inkább lenne rendes megvilágítás vagy természetes fény.
2013. máj. 4. 02:17
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Én úgy tudom, azért ilyen a megvilágítás, mert ha az ember rondának látja magát, akkor vásárlással próbálja feldobni a kedvét. Mondjuk szerintem hülyeség, nyilván nem veszek olyan ruhát, amiben szörnyen nézek ki.
2013. máj. 4. 10:55
 15/20 anonim ***** válasza:
A H&M-ben NAGYON vékonyítanak a tükrök. Én amúgy is elég vékony vagyok, de egy ilyen tükörben úgy nézek ki, mint aki az éhhalál szélén áll.
2013. máj. 4. 13:26
 16/20 anonim ***** válasza:
A C&A-ban nekem is rémes alakom van, azok a tükrök valahogy nagyon furcsák és szerintem a fényviszonyok is. Az összes többi tükörben normálisan nézek ki, amúgy én is a tally-set szeretem legjobban, ott szerintem még aki nagyon csúnya az is jól néz ki.
2013. máj. 5. 11:32
 17/20 anonim ***** válasza:
A H&M-ben még nem voltam próbafülkében, mert ott többnyire csak kiegészítőket veszek, na, de majd legközelebb megnézem, hátha 20 kilóval kevesebbnek látszom és egy fél napra el is hiszem, hogy úgy nézek ki. :P
2013. máj. 5. 11:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Itthoniban normalisan nezeki annak hiszek majd.ám voltam sok boltban azóta és mindegyik más
2013. máj. 5. 11:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Én vékony, sportos alakú lány vagyok és érdekes, nincs ilyen bajom ;)
2013. máj. 5. 16:18
 20/20 A kérdező kommentje:
Na ma is voltam körúton. Érdekes az se mindegy melyik fülkébe megy az ember.az 1.ben gáz ma a3. Van voltam ott meg jó. Az a gond hogy valahol cellutis látszik valahol meg semmi. Itthon meg picit látszik de csak ha úgy állok.fura ez az egész.
2013. máj. 5. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!