Szépségápolással foglalkozó blog? Érdekelne itt valakit?
Figyelt kérdés
Szeretnék blogot indítani szépségápolással kapcsolatban,tennék fel videókat sminkelésől,hajcsinálásról,otthon is elkészíthető kencékről és véleményeket is hallhatnátok eggyes termékekről stb.Szerintetek van erre igény?Ti örülnétek egy ilyen blognak?2013. máj. 2. 20:58
1/9 anonim válasza:
Sok ilyen van már, felesleges lenne még egy
2/9 anonim válasza:
Én örülnék neki :) Igaz, hogy sok van, de szerintem kevés igazán jó.
3/9 anonim válasza:
Én nagyon örüülnék neki :) hogyha jól van megcsinálva biztos akad rá vevő
4/9 anonim válasza:
szerintem csinálj!!!!!!!!!!!!!!! és ha elkezded léci küldj linket meg ha tudtok küldjetek mert én nem tudok ilyeneket
:))
5/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok!:)Megcsináltama blogot...még csak egy bejegyzés van de várom a tippeket észrevételeket és hogy miről olvasnátok még!:) [link]
2013. máj. 8. 10:10
6/9 anonim válasza:
Ne haragudj, hogy kötekedek, hidd el nem annak szánom, hanem jó tanácsnak: ha már blogot csinálsz, akkor legyenek ötleteid. Mert az utolsó hozzászólásod miatt úgy tűnik, hogy az első bejegyzés után tanácstalan vagy és semmi nem jut eszedbe, hogy miről írnál. Nem fényezni akarom magam, de én kész ötletekkel és tervekkel álltam neki a blogírásnak, így nincsenek napokig "holtpontok". Azon felül természetesen megkérdezheted, hogy ki miről olvasna, de ne 100%-ig arra alapozz.
Ja, és a legfontosabb: csak olyat írj, amihez értesz is.
7/9 A kérdező kommentje:
Természetesen tudom miről szeretnék írni:)Ezért is álltam neki.Amiket pedig le írok azok mind kipróbáltam,tehát személyes tapasztalatból írok.Elhiheted hogy nem írok le olyan "tanácsot" amiben nem vagyok 100%ig biztos.Azért vagyok kiváncsi a véleményekre és arra hogy ki mit szeretne mert pl hajápolásra is van rengeteg "receptem" és ha arra jobban lenne esetleg igény mint mondjuk dekorkozmetikumok értékelésére akkor valószínű több hajápolásos posztot írnék.:)De köszönöm az észrevételed!
2013. máj. 8. 15:37
8/9 anonim válasza:
Még mindig én... Inkább konkrét szépségápolási dolgokat írj, a tesztek mindenhol szinte ugyanazok. Max. olyanról nyugodtan írhatsz, ami kevésbé ismert márka/termék, nem tucat dolgok. Először mindenről 1-1 bejegyzést írj, abból látni fogod, hogy mit néznek meg többször, és azon a vonalon tudsz tovább indulni.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!:) Tudom hogy sok ilyen blog van szóval szeretném jól csinálni ha már csinálom:)
2013. máj. 8. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!